Ultrahangdiagnosztika szűrés

Az ultrahang vizsgálat a Páciens számára kíméletes, fájdalommentes eljárás, amivel belgyógyászati, endokrinológiai, urológiai, nőgyógyászati és egyes érproblémák fedezhetők fel. Ultrahangdiagnosztikai szűrésünk során két szabadon választható ultrahang vizsgálat mellé (hasi-és kismedencei ultrahang, nyaki verőér ultrahang, pajzsmirigy ultrahang, nyaki lágyrész ultrahang, emlő ultrahang) belgyógyászati szakvizsgálat is tartozik, mely során a Pácines az esetlegesen feltárt kórképeket megismerheti, a további kivizsgálásokra javaslatot kaphat.

A szűrővizsgálat tartalma:

 • Belgyógyászati szakvizsgálat
 • 12 elvezetéses nyugalmi EKG
 • Két féle választható ultrahang vizsgálat:
  • hasi-és kismedencei ultrahang
  • nyaki ér (carotis) ultrahang,
  • pajzsmirigy ultrahang
  • nyaki lágyrész ultrahang
  • emlő ultrahang
Magánszemélyek részére
A szûrés ideje: 1,5 óra
A szûrés ára: 54 000 forint
Egészségpénztár tagoknak kedvezmény:
-20% MKB-Pannónia egészségpénztár tagnak:
43 200 forint
-10% Egyéb egészségpénztár tagnak:
48 600 forint
A kedvezmény részletei ›

Online bejelentkezés a szűrésre

Belgyógyászat

Belgyógyászat

A belgyógyászat az orvostudomány egyik legszerteágazóbb területe, hiszen a hasüregben valamint a mellkasban elhelyezkedő belső szervek kóros elváltozásaival és azok gyógyításával foglalkozik.

tovább
Kardiológia

Kardiológia

A kardiológia a szív- és érrendszer betegségeinek megelőzését, diagnosztikáját és kezelését foglalja magában. A szív- és érrendszeri betegségek világszerte súlyos népegészségügyi problémát jelentenek, különösen a szívkoszorúér betegség (coronaria sclerosis) és a magas vérnyomás betegség (hypertonia).

tovább
Ultrahang

Ultrahang

Az egyik legkevesebb káros hatással járó és a beteget legjobban kímélő vizsgáló eljárás az ultrahang vizsgálat. Az ultrahang készülék az emberi fül számára nem hallható hanghullámokat bocsát ki. Ezek egy része visszaverődik, más része pedig elnyelődik. A visszaverődő hullámokat a készülék érzékeli, és elektromos jelekké alakítja.

tovább