OKTÓBER havi ajánlatok

Aktuális akciók és ajánlatok – DIMENZIÓ-MED Egészségközpont

Október hónapban több egészségügyi világnapot is ünnepelhetünk. Ezek a világnapok a mellrák elleni küzdelemre (október 1.), a látásra (október hónap), valamint a lelki egészség fontosságára (október 10.) hívják fel mindannyiunk figyelmét. Ezek szellemében a DIMENZIÓ-MED Egészségközpont minden munkatársa várja Pácienseinket és hozzátartozójukat. Tegyünk együtt az egészségért!

Ne feledje: MKB -Pannónia Egészségpénztári tagság esetén minden szolgáltatásunkból  20 % kedvezményt biztosítunk!

AKCIÓS AJÁNLATOK OKTÓBER HÓNAPBAN

  • AKCIÓ – Emlő ultrahang 30 % kedvezménnyel *

Október hónapban emlő ultrahang vizsgálatunk 23.000 Ft helyett 16.100 Ft-ért veheti igénybe!

Az emlőrák korai kimutatására alkalmas mammográfiás vizsgálat 35 éves kor felett javasolt a hölgyek számára. Erről a szűrővizsgálatról – a népegészségügyi kampányoknak köszönhetően – csaknem minden nő hallott már. Arról viszont csak jóval kevesebben, hogy 35 éves kor alatt – a nőgyógyász által elvégzett, tapintásos vizsgálat mellett – az emlők ultrahangos vizsgálata az elsődleges vizsgálómódszer. Bővebben az emlő ultrahangról honlapunkon olvashat.

  • AKCIÓ – Inzulinrezisztencia szűrés 30 % kedvezménnyel

Október hónapban 54.000 Ft helyett 37.800 Ft helyett veheti igénybe szűrésünket.

Inzulinrezisztenciára érdemes gondolkodni sikertelen fogyókúrák esetében, ha gyakori cukoréhség lép fel napközben, vagy ha a nagyobb étkezések után álmosság, fáradtság, koncentrációs zavar alakul ki. Kivizsgálása vérvétellel történik, 3 pontos cukorterheléses vizsgálatot végzünk inzulin szintekkel meghatározva, melyet belgyógyászati szakvizsgálat követ. Bővebben szűrésünkről honlaponkun olvashat.

ISMERJE MEG A DIMENZIÓ- MED EGÉSZSÉGKÖZPONT SZAKRENDELÉSEIT, SZOLGÁLTATÁSAIT!

  • POST-COVID szűrés

A koronavírus fertőzés utáni felépülés során egyes betegeknek súlyos, hónapokig elhúzódó szövődményekkel kell megküzdeniük. A fokozott kardiológiai, belgyógyászati és pulmonológiai kockázat miatt POST-COVID szűrésünkben célzott laborvizsgálat mellett kardiológiai vizsgálat, EKG, szívultrahang, tüdőgyógyászati szakorvosi vizsgálat, légzésfunkció-vizsgálat, alacsony dózisú mellkas CT is az kivizsgálás részét képezi. Elérhető POST-COVID PLUSZ szűrővizsgálatunk is, melyben a fentieken kívül pszichológiai állapotfelméréssel mérjük fel a Páciens mentális állapotát. A szűrésről bővebben honlapunkon olvashat.

  • Komplex szemészeti szakvizsgálat

A szemészeti vizsgálatok elsődleges célja a szem állapotának, szakorvos által történő felmérése olyan panaszmentes időszakban, amikor esetleg észrevétlen módon valamely kóros, a látást rontó folyamat elkezdődhet. Ezek a kóros, a látást későbbiekben rontó folyamatok számos esetben megelőzhetőek, vagy kifejlődésük a korai szakban megállítható. A vizsgálat kiterjed a szemnyomás mérésre, látás vizsgálatra, szemfenék vizsgálatra, valamint a látóidegek vizsgálatára is. Szemészeti szakrendelésünkre a család minden tagját várjuk, szűrés, vagy egyéb akut problémákkal (pl. gyulladás) kapcsolatban is!

  • Lelki egészségünk érdekében- Pszichológiai állapotfelmérés

A mai modern felfogásunk szerint a pszichológia az emberi gondolkozás, viselkedés és érzelmi élet összefüggéseit vizsgáló tudományterület. A pszichológiai ellátást nemcsak a mentális zavarral élők, hanem olyan egészséges, jól alkalmazkodó emberek is gyakran igénybe veszik, akik valamely életterületen jelentkező problémával szeretnének dolgozni, szeretnék önismeretüket elmélyíteni, viselkedésükben, emberi kapcsolataikban változásra vágynak. A lélektani munka segíthet az önismeret fejlesztésében, ezáltal életminőségünk javulhat, emberi kapcsolataink fejlődhetnek. Pszichológiai rendelésünkről weboldalunkon olvashat.

  • Nyirokterápia a Dimenzió-MED Egészségközpontban

A nyirokrendszer meghatározó szerepet játszik a szervezet folyadékháztartásának és az immunológiai folyamatok körforgásában. Leggyakoribb betegsége a nyiroködéma (nyirokoedema). Kialakulásának oka lehet veleszületett rendellenesség, gyakoribb azonban a nyiroködéma kialakulása, amikor sérülés, műtét vagy betegség következtében a nyirokerek és nyirokcsomók alkalmatlanná válnak a szövet közti folyadék elszállítására. Tünetei: a bőr megvastagszik, az ujjak és a végtagok megvastagodnak, kézfej illetve a lábfej feldagad, a bőr feszül, ami fájdalomhoz vezethet. Ha a leírt tünetek bármelyikét érzékeli, keresse fel szakrendelésünket.

További információ és időpontkérés:

DIMENZIÓ-MED Egészségközpont

1054 Budapest, Vécsey u. 3.

Tel: (36 1) 794-9179

e-mail: info@dimenzio.net

www.dimenzio.net

* Az akció 2021.10.01-től 2021.10.31-ig érvényes, és más kedvezménnyel nem vonható össze.

 

Miként léphet velünk kapcsolatba?

Telefonon

Mobil: +36 (30) 698-6452
Földi t.: +36 (1) 794-9179

E-mailben

Személyesen

1054 Budapest, Vécsey u. 3.
Megtekintés térképen…

Forduljon hozzánk kérdéseivel az alábbi űrlapot kitöltve…

Dimenzió Egészségközpont