November havi ajánlatok

Őszbúcsúztató ajánlatok DIMENZIÓ-MED Egészségközponttól

Óvja egészségét télen, az Ünnepek előtt is! A DIMENZIÓ- MED Egészségközpont szakorvosai és munkatársai mindent megtesznek ennek érdekében. Szakrendeléseink és szűréseink széles skáláján a család minden tagja megtalálja a korának és panaszának megfelelő vizsgálattípusokat!

Vegye igénybe novemberi akcióinkat, látogassa meg szakrendeléseinket!

Ne feledje: MKB -Pannónia Egészségpénztári tagság esetén minden szolgáltatásunkból
20 % kedvezményt biztosítunk

HAVI AKCIÓINK

• AKCIÓ – Urológiai vizsgálat, prosztatarák szűréssel 30 % kedvezménnyel*

Vegye igénybe urológiai szakvizsgálatunkat, PSA vizsgálatunkat 30 % kedvezménnyel!

Az Ausztráliából indult Movember mozgalom célja felhívni a férfiak figyelmét arra, hogy ne hanyagolják el egészségüket, figyeljenek oda a problémákra, rendszeresen vegyenek részt szűrővizsgálatokon, így prosztataszűrésen is . Ezért érdemes, 45 éves kor felett urológiai szűrővizsgálaton részt venni.

 

• AKCIÓ- Angiológiai szakvizsgálat 30% kedvezménnyel*

Rendelőnkben az érsebészeti, angiológiai konzultációt magas szintű ellátást biztosító, több évtizedes szakmai gyakorlattal bíró szakorvosunk végzi. 

Az őszi-téli időszakban különösen előnyős a visszérbetegségek invasiv kezelése :injekcióval vagy műtétileg. Így már a tavaszi- nyári időszakban a kezelt páciensek megszabadulnak a panaszos, esztétikailag sem szép visszértágulatoktól. Részletes ambulans kivizsgálás után ( doppler, visszerek ultrahangos vizsgálata) terápiás megbeszélés, műtéti típusok ismertetése, majd műtéti időpont egyeztetés.

TOVÁBBI AJÁNLATAINK

Nyirokmasszázs
A nyirokmasszázs (nyirokdrenázs, nyirokelvezetés) olyan speciális masszázsfajta, amely javítja a nyirokelfolyást; rendszeres alkalmazása megszünteti a szöveti nyirokpangást, aktiválja az immunrendszert, serkenti a salakanyagok elszállítását, így a sejtek és a szövetek regenerálódását, csökkenti a gyulladáskészséget, elősegíti meglevő gyulladások, sebek gyógyulását. Jelentkezzen be nyirokterapeutáinkhoz még ma!

• Lisztérzékenység-cöliákia szűrés

Tudta, hogy ma már egy egyszerű vérvétellel megállapítható a gluténérzékenység?
A gluténérzékenység vagy cöliákia a szervezet egészét érintő betegség, melynek oka a táplálékban lévő glutén és néhány hasonló molekula által kiváltott kóros immunreakció. Glutént tartalmaz a búza-, árpa- és rozsliszt. A betegség bármilyen életkorban előfordulhat.

További információ és időpontkérés:
DIMENZIÓ-MED Egészségközpont
1054 Budapest, Vécsey u. 3.
Tel: (36 1) 794-9179
e-mail: info@dimenzio.net
www.dimenzio.net

* Az akció 2020. 11. 01-től 2020. 11. 30-ig érvényes, és más kedvezménnyel nem vonható össze.

 

 

 

Miként léphet velünk kapcsolatba?

Telefonon

Mobil: +36 (30) 698-6452
Földi t.: +36 (1) 794-9179

E-mailben

Személyesen

1054 Budapest, Vécsey u. 3.
Megtekintés térképen…

Forduljon hozzánk kérdéseivel az alábbi űrlapot kitöltve…

Dimenzió Egészségközpont