Június havi ajánlatok

Aktuális akciók és ajánlatok – DIMENZIÓ-MED Egészségközpont

 

Június hónapban, illetve a nyári szünidő alatt is várjuk kedves Pácienseinket! Egészségünk nagy kincs, megőrzése közös feladatunk kell, hogy legyen. Szerencsére a szűrővizsgálatokon való részvétel, az  egészséges életmód egyre nagyobb hangsúlyt kap a mindennapi életünkben. Szakítson önmagára egy órát , és törődjön egészségével, hiszen a megelőzés akár életet is menthet!

 

AKCIÓS AJÁNLATOK JÚNIUS HÓNAPBAN

  • AKCIÓ – Inzulinrezisztencia szűrés 30 % kedvezménnyel*

Június hónapban 83.835 Ft helyett 58.684 Ft helyett veheti igénybe szűrésünket.

Szűrésünk a szervezet nem megfelelő inzulinválaszáról ad felvilágosítást. Hölgyek esetében az inzulinrezisztencia gyakran együtt jár PCOS nevű (policisztás ovárium szindróma) megbetegedéssel (a női szervezet hormonális betegsége, mely meddőséghez is vezethet), melyre a vizsgálat szintén rávilágíthat. Kivizsgálása vérvétellel történik, 3 pontos cukorterheléses vizsgálatot végzünk inzulin szintekkel meghatározva, melyet belgyógyászati szakvizsgálat követ. Bővebben szűrésünkről honlaponkun olvashat.

 

  • AKCIÓ – Reumatológiai szakrendelés 30% kedvezménnyel*

Június hónapban reumatológiai szakrendelésünk vizsgálatai 30% kedvezménnyel vehető igénybe!

Hátfájással, derék és egyén mozgásszervi fájdalmakkal küzd? Bizonyára Ön is ismer legalább egy olyan embert, aki reumás fájdalmakra panaszkodik. Ma a világon minden hetedik ember szenved vagy találkozott már élete során legalább egyszer reumás betegséggel. Leggyakrabban hát-, illetve derékfájásra panaszkodunk, de gyakoriak az ízületi panaszok is. Forduljon hozzánk bizalommal, Dr. Kovács Ferenc reumatológusunk segít Önnek!

 

ISMERJE MEG A DIMENZIÓ- MED EGÉSZSÉGKÖZPONT SZAKRENDELÉSEIT, SZOLGÁLTATÁSAIT!

  • Endoszkóp labor

Évek óta működő gasztroenterológiai szakrendelésünk mellett már lehetőség van a felső  (gyomortükrözés)  és az alsó tápcsatorna (vastagbéltükrözés) alapos átvizsgálására, a kórosnak látszó elváltozásokból szövettani mintavételre, bizonyos típusú elváltozások endoszkópos eltávolítására, mint például polipok. Altatásos és altatás nélkül kérhető endoszkópos vizsgálatainkat mind szűrőjelleggel, mind konkrét probléma kivizsgálására javasoljuk. Bővebben szolgáltatásunkról honlapunkon olvashat.

  • Endokrinológiai szakrendelés

A Dimenzió-MED Egészségközpont több éves múltra visszatekintő endokrinológiai szakrendelést működtet. Szakorvosaink (Dr. Nagy Erzsébet, Dr. Jimenez Ortega Luis) várnak minden olyan régi és új pácienst, akik menstruációs zavarokkal, meddőséggel, PCOS-sel (policisztás ovárium szindróma), a pajzsmirigybetegségekkel (alulműködés, túlműködés), növekedési zavarral vagy egyéb hormonális problémákkal küzdenek.

  • Ortopédiai szakrendelés

Az ortopédia a támasztó – és mozgató szervrendszer (csont, porc,inak, izomzat) megbetegedéseivel, a törzs, gerinc, végtagok működésének korlátozottságával foglalkozik. A mindennapi élet során – kortól, nemtől függetlenül – gyakran fájdul meg a derekunk, ízületeink, csípőnk, lábunk, könyökünk. A panaszok hátterében álló betegségek gyógyítása az ortopédia feladata. Amennyiben tartós derékfájással, ízületi fájdalmakkal küzd, keresse fel ortopédia szakrendelésünket.

  • Táplálék allergia/táplálék intolerancia szűrés

Legyen szó immunrendszerünk kóros reakciójáról (allergia) vagy az immunológiai eltérés nélkül fellépő emésztőrendszeri működéshez kötött zavarokról (intoleranciák): életminőségünk és biztonságunk megőrzése kiemelt fontosságú egész életünkön keresztül. Erre vonatkozó szűrésünkben a leggyakrabban előforduló táplálék allergiákat (nutritív 20 allergia panel), a gluténérzékenységet (cöliakia teszt), valamint a laktóz genetikai intoleranciáját vizsgáljuk. Amennyiben panaszai (puffadás, hasmenés) hátterében sejteni véli, hogy valamilyen táplálék fogyasztásával függ össze, a szűrésben résztvevő belgyógyász szakorvosaink táplálkozási javaslatokkal, és további vizsgálatok ajánlásával is segítséget nyújtanak. Bővebben szűrésünkről a honlapunkon olvasható.

 

További információ és időpontkérés:

DIMENZIÓ-MED Egészségközpont

1054 Budapest, Vécsey u. 3.

Tel: (36 1) 794-9179

e-mail: info@dimenzio.net

www.dimenzio.net

* Az akció 2024. 06. 01-től 2024. 06. 30-ig érvényes, és más kedvezménnyel nem vonható össze.

Miként léphet velünk kapcsolatba?

Telefonon

Mobil: +36 (30) 698-6452
Földi t.: +36 (1) 794-9179

E-mailben

Személyesen

1054 Budapest, Vécsey u. 3.
Megtekintés térképen…

Forduljon hozzánk kérdéseivel az alábbi űrlapot kitöltve…

Dimenzió Egészségközpont