Május havi ajánlatok

Egészségvédelem felsőfokon a DIMENZIÓ Egészségközpontban

Egészségközpontunk fókuszában az egészség, mint legfőbb érték áll, és mint ilyen, minden korosztály és nem számára kiemelt fontossággal bír. Ennek érdekében minden szakorvosunk és munkatársunk elkötelezett, elhivatottak a betegségek megelőzésében, az egészségfejlesztés területén. Bízzon bennünk, és keresse fel központunkat, ahol széles körű szűréseink vagy szakrendeléseink valamelyikén Várjuk Önöket!

AKCIÓS AJÁNLATOK MÁJUS HÓNAPBAN

• AKCIÓ – Urológiai szakvizsgálatok 30 % kedvezménnyel*

Vegye igénybe urológiai szakrendelésünk vizsgálatait 30% kedvezménnyel!

A prosztatarák a férfiak körében a második leggyakoribb rosszindulatú megbetegedés, a hólyagrák 4-5 helyen áll a sorban. Növekszik a vesedaganatos betegek száma is. Az évenkénti szűrővizsgálat mellett vizelési problémával, vesekövesség gyanúja esetén is állunk rendelkezésére. Ezen problémák viszont nemcsak a férfiaknál fordulhatnak elő, így Hölgy pácienseink és fordulhatnak hozzánk húgyúti megbetegedéssel, vese problémával is. Szakorvosunk, Dr. Dér János urológus garantáltan megoldást talál problémáira, keresse bizalommal!

• AKCIÓ – Tüdőgyógyászati szakvizsgálat 30% kedvezménnyel*

Vegye igénybe tüdőgyógyászati szakrendelésünk vizsgálatait 30% kedvezménnyel!

Napjainkban, több mint 600 ezer krónikus obstruktív tüdőbeteg, és több mint 250 ezer asztmatikus problémával élő beteg Magyarországon. Tartós száraz vagy hurutos köhögés, nehézlégzés, erős allergiás tünetek megjelenésekor érdemes mihamarabb felkereni pulmonológus szakorvosunkat. Tüdőgyógyászati szakvizsgálataink alkalmával gyakori diagnosztikai eljárás a légzésfunkciós vizsgálat, a spirometria, mely során egy harang alakú eszközön keresztül lélegzik ki és be a páciens. Kiemelten kezeljük a post-COVID szindrómába szenvedő Páciensek gondozását is. Bővebben szakrendelésünkről honlapunkon olvashat.

ISMERJE MEG A DIMENZIÓ- MED EGÉSZSÉGKÖZPONT SZAKRENDELÉSEIT, SZOLGÁLTATÁSAIT!

• Hisztamin intolerancia (DAO) vizsgálat

A hisztamin-intolerancia (más néven hisztaminózis) magas hisztamin-tartalmú élelmiszerek, ételek fogyasztása után jelentkező és/vagy a szervezetben felszabadult nagy mennyiségű hisztamin miatt jelentkező tünetegyüttes. Ha a szervezet nem képes megfelelően lebontani a felszabaduló és/vagy szervezetbe jutott hisztamint, jelentkeznek tünetek (bőrpír, fejfájás, szédülés, nehézlégzés, puffadás, hányinger, hasmenés stb. ) Központunkban lehetőség van a diamino-oxidáz (DAO) enzim működésének tesztjére. A teszt elvégzéséhez egy egyszerű vérvizsgálat szükséges, melyre lehetőség van központunkban is. A vizsgálat ára 17.100 Ft, mely nem foglalja magában a vérvételi díjat! (2950 Ft)

• Kardiológiai szűrés

Magas vérnyomása van? Gyakran érez felgyorsult szívdobogást? Családjában előfordult már szívinfarktus, egyéb szívbetegség? Előzze meg a komoly szív probléma kialakulását szűrésünkkel! A kardiológiai szűrés a szív eredetű betegségek időben történő felismerésére, valamint már kimutatott betegségek következményeinek, a szív állapotának megítélésére szolgál (pl. magas vérnyomás, szívzörej, ritmuszavar, korábbi szívinfarktus, szívműtét után). Komplett szűrésünk tartalmáról és az árakról honlapunkon olvashat.

• Dietetikai tanácsadás

Dietetikus szakemberünk, Gyurcsáné Kondrát Ilona az egészséges és beteg embereknek nyújt segítséget a megfelelő táplálkozás elérésében. A megbetegedések döntő százaléka részben vagy teljesen gyógyítható, illetve megelőzhető a megfelelő, személyre, illetve betegségre szabott táplálkozási szokások kialakításával. A tanácsadáson nemcsak cukorbetegség esetén érdemes részt venni, hanem különböző ételérzékenységek esetén is hasznos segítség tud lenni a személyre szabott diéta beállítás. Bővebben dietetika rendelésünkről honlapunkon olvashat.

• Fogászati szűrővizsgálat és akut ellátás

Keresse fel kihelyezett fogászati szakrendelésünket, ahol garantáltan fájdalommentes, kiváló minőségű fogorvosi kezelésre számíthat, legyen szó akár egy fájós fogról, vagy éppen az évente esedékes szűrővizsgálatról. Dr. Csathó Krisztina, felnőtt- és gyermekfogszakorvos, 25 éves szakmai tapasztalattal várja minden kedves Páciensét Erzsébet körúti rendelőjében. Fogásztati ellátásunkról bővebben honlapunkon olvashat.

További információ és időpontkérés:
DIMENZIÓ-MED Egészségközpont
1054 Budapest, Vécsey u. 3.
Tel: (36 1) 794-9179
e-mail: info@dimenzio.net
www.dimenzio.net
* Az akció 2023. 05. 02-től 2023.05.31-ig érvényes, és más kedvezménnyel nem vonható össze.

 

Miként léphet velünk kapcsolatba?

Telefonon

Mobil: +36 (30) 698-6452
Földi t.: +36 (1) 794-9179

E-mailben

Személyesen

1054 Budapest, Vécsey u. 3.
Megtekintés térképen…

Forduljon hozzánk kérdéseivel az alábbi űrlapot kitöltve…

Dimenzió Egészségközpont