Május havi ajánlatok

Május havi ajánlatok DIMENZIÓ-MED Egészségközponttól

A DIMENZIÓ- MED Egészségközpont szakorvosai és munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy Ön és családtagja a megfelelő orvosi ellátást kapja meg panasz, betegség esetén. Mindenezek mellett kiemelten fontosnak tartjuk a preventív szolgáltatásainkat is, célünk a betegségek megelőzése. Éppen szakorvosi vizsgálataink mellett, szervspecifikus szűrővizsgálatainkkal is folymatosan várjuk minden Páciensünket.

AKCIÓS AJÁNLATOK MÁJUS HÓNAPBAN

  • AKCIÓ – Allergia vizsgálati csomagok 20 % kedvezménnyel*

Vegye igénybe inhalatív és nutritív allergia vizsgálati csomagjainkat 20%-os kedvezménnyel! 

Az orvostudomány mai állása szerint az allergiás megbetegedések sajnos nem megelőzhetőek és nem gyógyíthatók, viszont kezelhetőek. Ha pontosan tudjuk, mire vagyunk allergiások, lehetőségünk van rá, hogy elkerüljük a kellemetlen tüneteket okozó környezetet és anyagokat, ételeket, ill. időben tudjuk elkezdeni a megfelelő terápiát.  Az allergének pontos kimutatására való, a vérből történő allergia vizsgálati csomagok. (inhalatív, nutritív 20-as és 40-es  allergia panelek)

 

  • AKCIÓ – Dietetika tanácsadás 30 % kedvezménnyel *

Május hónapban a dietetikai tanácsadás 23 000 Ft helyett 16 100 Ft-ért veheti igénybe!

Dietetikus szakemberünk, Gyurcsáné Kondrát Ilona az egészséges és beteg embereknek nyújt segítséget a megfelelő táplálkozás kiválasztásában. A megbetegedések döntő százaléka részben vagy teljesen gyógyítható, illetve megelőzhető a megfelelő, személyre, illetve betegségre szabott táplálkozási szokások kialakításával. A tanácsadáson nemcsak cukorbetegség esetén érdemes részt venni, hanem különböző ételérzékenységek esetén is hasznos segítség tud lenni a személyre szabott diéta beállítás. (glutén érzékenység, laktóz intolerancia stb.) Bővebben dietetika rendelésünkről honlapunkon olvashat.

ISMERJE MEG A DIMENZIÓ- MED EGÉSZSÉGKÖZPONT SZAKRENDELÉSEIT, SZOLGÁLTATÁSAIT!

  • 24 órás vérnyomás mérés (ABPM) és EKG (Holter monitor) monitorozás

Szívünk működése, vérnyomásunk óráról órára változhat. A kardiológiai vizsgálatok tárgykörébe tartozó 24 órás vérnyomásmérés és EKG monitorozás ezeket a változásokat rögzíti. Amennyiben panaszai vannak (vérnyomás kiugrások, gyakori rosszullétek, szív ritmuszavar, szapora pulzus) érdemes felkeresni kardiológiai szakrendelésünk. Az árakról és a vizsgálatokról bővebben honlapunkon olvashat!

  • Ortopédia szakrendelés

Az ortopédia a támasztó – és mozgató szervrendszer (csont, porc,inak, izomzat) megbetegedéseivel, a törzs, gerinc, végtagok működésének korlátozottságával foglalkozik. A mindennapi élet során – kortól, nemtől függetlenül – gyakran fájdul meg a derekunk, ízületeink, csípőnk, lábunk, könyökünk. A panaszok hátterében álló betegségek gyógyítása az ortopédia feladata. Amennyiben tartós derékfájással, ízületi fájdalmakkal küzd, keresse fel ortopédia szakrendelésünket.

 

  • Szemészeti komplex szakvizsgálat

Komplex szemészeti vizsgálatunk elsődleges célja a szem állapotának, szakorvos által történő felmérése olyan panaszmentes időszakban, amikor esetleg észrevétlen módon valamely kóros, a látást rontó folyamat elkezdődhet. Ezek a kóros, a látást későbbiekben rontó folyamatok számos esetben megelőzhetőek vagy kifejlődésük a korai szakban megállítható.A vizsgálat kiterjed a szemnyomás mérésre, látás vizsgálatra, szemfenék vizsgálatra valamint a látóidegek vizsgálatára is. Szemészeti szakrendelésünkre a család minden tagját várjuk, szűrés vagy egyéb akut problémákkal kapcsolatban is!

 

  • POST-COVID szűrés

A koronavírus fertőzés utáni felépülés során egyes betegeknek súlyos, hónapokig elhúzódó szövődményekkel kell megküzdeniük. A fokozott kardiológiai, belgyógyászati és pulmonológiai kockázat miatt POST-COVID szűrésünkben célzott laborvizsgálat mellett kardiológiai vizsgálat, EKG, szívultrahang, tüdőgyógyászati szakorvosi vizsgálat, légzésfunkció-vizsgálat, alacsony dózisú mellkas CT is az kivizsgálás részét képezi. A szűrésről bővebben honlapunkon olvashat.

 

További információ és időpontkérés:

DIMENZIÓ-MED Egészségközpont

1054 Budapest, Vécsey u. 3.

Tel: (36 1) 794-9179

e-mail: info@dimenzio.net

www.dimenzio.net

* Az akció 2022. 05. 02-től 2021. 05. 31-ig érvényes, és más kedvezménnyel nem vonható össze.

 

Miként léphet velünk kapcsolatba?

Telefonon

Mobil: +36 (30) 698-6452
Földi t.: +36 (1) 794-9179

E-mailben

Személyesen

1054 Budapest, Vécsey u. 3.
Megtekintés térképen…

Forduljon hozzánk kérdéseivel az alábbi űrlapot kitöltve…

Dimenzió Egészségközpont