Február havi akciók, ajánlatok

Tavaszi megújulás az egészségünk érdekében…

Óvja meg egészségét a tavasz beköszöntével! A DIMENZIÓ-MED Egészségközpont szakorvosai és munkatársai mindent megtesznek ennek érdekében. Lépjen Ön is önmaga és családja egészsége érdekékében. Vegye igénybe havi akcióinkat, keresse fel szakrendeléseinket, mozgásstúdiónkat!

Ne feledje: MKB-Pannónia Egészségpénztári tagság esetén minden szolgáltatásunkból 20 % kedvezményt biztosítunk!

AKCIÓS AJÁNLATOK MÁRCIUS HÓNAPBAN

• AKCIÓ – Menedzser szűrés- AJÁNDÉK MASSZÁZS vagy GYÓGYTORNA*

Március hónapban menedzser szűrésen való részvétel mellé, AJÁNDÉK masszázs vagy gyógytorna szolgáltatással kedveskedünk Pácienseink részére. (TOP menedszer szűrés esetén 30 perc masszázs vagy gyógytorna, bővített TOP menedzser szűrés esetén 60 perc masszázs vagy gyógytorna)
A szűrővizsgálat kiterjed a gyomor-és bélrendszer, szív-és érrendszer, a mozgásszervek, az idegrendszer és a szemészeti megbetegedések teljes körű kivizsgálására, így a szűrés javasolt mindkét nem és minden korosztály számára, hogy egy átfogó képet kaphasson egészségi állapotáról.

• AKCIÓ – Nőgyógyászati vizsgálat és rákszűrés 30% kedvezménnyel

Márciusi akciónk keretében 30 % kedvezménnyel vehet részt nőgyógyászati szűrővizsgálatunkon.
(27. 500 Ft helyett 19. 250 Ft)

A rendszeres nőgyógyászati vizsgálat minden nő életében kiemelkedően fontos jelentőséggel bír. A nőgyógyászati szűrővizsgálatokkal kiszűrhetők a rosszindulatú daganatos betegségek, de az alhasi fájdalmak, a petefészekciszták, a szexuális úton terjedő betegségek, továbbá a különféle gombás és bakteriális fertőzések által okozott gyulladásos panaszok hátterében álló okok is hamar felderíthetők. Egészségközpontunkban teljes körű nőgyógyászati szűréssel, nőgyógyászati ultrahanggal állunk kedves Pácienseink rendelkezésére.

ISMERJE MEG A DIMENZIÓ- MED EGÉSZSÉGKÖZPONT SZAKRENDELÉSEIT, SZOLGÁLTATÁSAIT!

Szemészeti szakrendelés

A szemészeti vizsgálatok elsődleges célja a szem állapotának, szakorvos által történő felmérése olyan panaszmentes időszakban, amikor esetleg észrevétlen módon valamely kóros, a látást rontó folyamat elkezdődhet. Ezek a kóros, a látást későbbiekben rontó folyamatok számos esetben megelőzhetőek vagy kifejlődésük a korai szakban megállítható. A vizsgálat kiterjed a szemnyomás mérésre, látás vizsgálatra, szemfenék vizsgálatra valamint a látóidegek vizsgálatára is.

DIMENZIÓ Mozgásstúdió- Masszázs

Szakember által végzett gyógymasszázs segít csökkenteni a fájdalmat, lazítani a feszes izmokat, és oldani a kialakult izomcsomókat. Helyileg és távolhatás révén is javítja a vérkeringést, ezáltal elősegítve a szervek és szövetek megfelelő működését. Ezenkívül az agyat endorfin kiválasztására serkenti, amely a gyógyszerek rendszeres szedése nélkül enyhíti a fájdalmat. A kezelés mindig célzottan, az adott területen történik. Kitűnően alkalmazható pl. a gyógytorna kezelés előtt, az izomzat lazítására vagy tonizálására. Masszázs szolgálatatásunkról bővebben honlapunkon olvashat.

Táplálék allergia/táplálék intolerancia szűrés

Legyen szó immunrendszerünk kóros reakciójáról (allergia) vagy az immunológiai eltérés nélkül fellépő emésztőrendszeri működéshez kötött zavarokról (intoleranciák): életminőségünk és biztonságunk megőrzése kiemelt fontosságú egész életünkön keresztül. Erre vonatkozó szűrésünkben a leggyakrabban előforduló táplálék allergiákat (nutritív 20 allergia panel), a gluténérzékenységet (cöliakia teszt), valamint a laktóz genetikai intoleranciáját vizsgáljuk. Amennyiben panaszai (puffadás, hasmenés) hátterében sejteni véli, hogy valamilyen táplálék fogyasztásával függ össze, a szűrésben résztvevő belgyógyász szakorvosaink táplálkozási javaslatokkal, és további vizsgálatok ajánlásával is segítséget nyújtanak. Bővebben szűrésünkről a honlapunkon olvasható.

Ortopédia szakrendelés Dimenzió – MED Egészségközpontban

Az ortopédia a támasztó – és mozgató szervrendszer (csont, porc, inak, izomzat) megbetegedéseivel, a törzs, gerinc, végtagok működésének korlátozottságával foglalkozik. A mindennapi élet során gyakran fájdul meg a derekunk, csípőnk, lábunk, könyökünk. vagy bármely izületünk. A panaszok hátterében álló betegségek gyógyítása az ortopédia feladata.
Keresse fel ortopédia szakrendelésünket, ha az alábbi tüneteket tapasztalja: ízületi fájdalom, akut vagy krónikus derékfájás, degeneratív elváltozások (ízületi kopás, csontkinövés, kalapácsujj stb.), gyermekkori rendellenességek (gerincferdülés, lábdeformitás, lúdtalp stb.).

További információ és időpontkérés:

DIMENZIÓ-MED Egészségközpont
1054 Budapest, Vécsey u. 3.
Tel: (36 1) 794-9179
e-mail: info@dimenzio.net
www.dimenzio.net
* Az akció 2020. 03. 09-től 2020. 04. 03-ig érvényes, és más kedvezménnyel nem vonható össze.

Miként léphet velünk kapcsolatba?

Telefonon

Mobil: +36 (30) 698-6452
Földi t.: +36 (1) 794-9179

E-mailben

Személyesen

1054 Budapest, Vécsey u. 3.
Megtekintés térképen…

Forduljon hozzánk kérdéseivel az alábbi űrlapot kitöltve…

Dimenzió Egészségközpont