ÁPRILIS havi ajánlatok

 

Aktuális akciók és ajánlatok – DIMENZIÓ-MED Egészségközpont

Április hónapban is- betartva továbbra is a védelmi intézkedéseket- szakrendeléseink mellett sokszínű, szervspecifikus szűréseink széles skálája áll az Ön és családtagjai rendelkezésére.  Aktuális, kedvezményes ajánlataink Önökért vannak! Az egészség kincs, éppen ezért az egészségvédelem és annak megőrzése, az egészséges életmód egyre nagyobb hangsúlyt kap a mindennapi életünkben. Szakítson önmagára egy órát , és törődjön egészségével, hiszen a megelőzés életet is menthet!

Ne feledje: MKB -Pannónia Egészségpénztári tagság esetén minden szolgáltatásunkból 20 % kedvezményt biztosítunk!

AKCIÓS AJÁNLATOK ÁPRILIS HÓNAPBAN

• AKCIÓ – Neurológiai szakvizsgálat 30 % kedvezménnyel *

Április hónapban neurológiai szakvizsgálatot 25.000 Ft helyett 17.5020 Ft-ért veheti igénybe!

A neurológia az idegrendszer rendellenességeivel foglalkozik, azon belül is az összes olyan betegség diagnosztizálásával és gyógyításával, amelyek a központi- és perifériás idegrendszer működését befolyásolják. Neurológus szakorvosaink feladata a neurológiai rendellenességek kivizsgálása, diagnosztizálása és kezelése. Elsősorban a demencia, mozgásszervi zavarok, fejfájás, epilepszia, alvászavarok, sclerosis multiplex, neuromuszkuláris betegségek felderítése a feladat. Bővebben szakorvosainkről honlapunkon olvashat.

• AKCIÓ – COVID-19 (IgG és IgM gyorsteszt) 30 % kedvezménnyel*

Április hónapban a COVID-19 gyorsteszt ára 12.000 Ft helyett 8400 FtA koronavírus (2019-nCoV IgG/IgM) gyorsteszt az ujjbegy megszúrását követően vett vérből) kimutatott ellenanyag vizsgálat. Ez azt jelenti, hogy nem magát a vírust mutatja ki a szervezetben, hanem a vírus szervezetbe jutását követően az immunrendszer válaszreakciója során termelődő két ellenanyagot (IgM és IgG). A tesztelés menetéről, árakról honlapunkon olvashat bővebben.

 

ISMERJE MEG A DIMENZIÓ- MED EGÉSZSÉGKÖZPONT SZAKRENDELÉSEIT, SZOLGÁLTATÁSAIT!

• POST-COVID szűrés

A koronavírus fertőzés utáni felépülés során egyes betegeknek súlyos, hónapokig elhúzódó szövődményekkel kell megküzdeniük. A fokozott kardiológiai, belgyógyászati és pulmonológiai kockázat miatt POST-COVID szűrésünkben célzott laborvizsgálat mellett kardiológiai vizsgálat, EKG, szívultrahang, tüdőgyógyászati szakorvosi vizsgálat, légzésfunkció-vizsgálat, alacsony dózisú mellkas CT is az kivizsgálás részét képezi. Új szűrésünk kedvezményes ára 112.000 Ft. A szűrésről bővebben honlapunkon olvashat.

• Laktóz intolerancia vizsgálat

A tejcukor-érzékenység (laktóz intolerancia) a hazai lakosság kb. egyharmadát érinti. A tejcukor lebontását a laktáz enzim végzi. A tejcukor-érzékenység veleszületett, öröklődő volta kimutatható, ezért ma már egy egyszerű vérből kiderülhet a tejcukor érzékenység. A vizsgálat különösen indokolt, ha tejtermék fogyasztása után gyomor- bélrendszeri tünetek (görcsök, puffadás, hasmenés) jelentkeznek. A genetikai laktóz intolerancia vizsgálat ára 10.000 Ft, plusz vérvételi díj (2000 Ft).

Visszérbetegség megelőzése és kezelése

A vénák kóros kitágulása, elsősorban alkati megbetegedés. Kialakulásában az állandó megterhelés, az álló foglalkozás mellett az öröklött hajlam is nagy szerepet játszik. A visszér rontja az érintett végtag vérkeringését, súlyos esetekben szövődményként trombózis következhet be. Az érbetegségek legnagyobb része gyógyítható, vagy legalább az állapot romlása megállítható, lassítható gyógyszeres, katéteres és/vagy műtéti kezeléssel. Az érbetegség gyakorta hosszantartó, tartós kezelést igénylő megbetegedés. Dr. Mogán István, angiológus szakorvosunk várja régi és új Pácienseit!

További információ és időpontkérés:

DIMENZIÓ-MED Egészségközpont

1054 Budapest, Vécsey u. 3.Tel: (36 1) 794-9179

e-mail: info@dimenzio.net

www.dimenzio.net*

Az akció 2021. 04. 05-től 2021.04.30-ig érvényes, és más kedvezménnyel nem vonható össze.

 

Miként léphet velünk kapcsolatba?

Telefonon

Mobil: +36 (30) 698-6452
Földi t.: +36 (1) 794-9179

E-mailben

Személyesen

1054 Budapest, Vécsey u. 3.
Megtekintés térképen…

Forduljon hozzánk kérdéseivel az alábbi űrlapot kitöltve…

Dimenzió Egészségközpont