Június havi ajánlatok

Aktuális akciók és ajánlatok – DIMENZIÓ-MED Egészségközpont

Óvja meg egészségét a nyár beköszöntével! A DIMENZIÓ -MED Egészségközpont szakorvosai és munkatársai mindent megtesznek ennek érdekében. A betegségek megelőzése éppen olyan fontos számunkra, mint az akut probléma gyors és szakszerű kezelése.Vegye igénybe havi akciónkat, keresse fel szakrendeléseinket, szűrővizsgálatainkat!

Ne feledje: MKB -Pannónia Egészségpénztári tagság esetén minden szolgáltatásunkból 20 % kedvezményt biztosítunk!

 

AKCIÓS AJÁNLATOK JÚNIUS HÓNAPBAN

AKCIÓ – COVID-19 antitest vizsgálat*

Vénás COVID-19 antitest tesztünk június hónapban 11.000 Ft helyett 9000 Ft-ért vehető igénybe!

Egészségközpontunkban hatóságilag elfogadott, laboratóriumi COVID-19 antitest vizsgálat érhető el, mely segítségével megkaphatja a védettséget igazoló okmányt. (Kormányablakon keresztül igényelhető pozitív lelet bemutatása után.) Amennyiben gyanítja, hogy az elmúlt időszakban átesett a fertőzésen, de nem végeztetett PCR tesztet, akkor ezzel a vizsgálattal tudja hitelt érdemlően bizonyítani, hogy átesett a betegségen.

AKCIÓ – Pajzsmirigy ultrahang 30 % kedvezménnyel *

Június hónapban a pajzsmirigy ultrahang vizsgálatunkat 23 000 Ft helyett 16. 100 Ft-ért veheti igénybe!

Szűrővizsgálatként, vagy pajzsmirigy betegség fennállásának gyanújakor végezzük -kóros laborértékek, erre utaló panaszok estén. Ismert elváltozáskor az ultrahang  vizsgálat feladata az utánkövetés. Jól látható a mirigy nagysága, szerkezete illetve a benne lévő göbök, ciszták, gyulladásos elváltozások.

 

TOVÁBBI AJÁNLATOK

• INZULINREZISZTENCIA SZŰRÉS

Az inzulinrezisztencia (IR) szénhidrátanyagcsere-zavar. Röviden arról van szó, hogy a sejtjeink nem megfelelően érzékelik az inzulint (nem elég érzékenyek rá, azaz rezisztensek), így a szervezetünkben sokkal több kering ebből, mint amennyire szükségünk van. IR szűrésünket olyan Pácienseknek ajánljuk, akik túlsúlyosak, és emellett a következők bármelyike jelen van életükben: családjukban előfordult cukorbetegség, magas a vérzsír-szintjük, kórelőzményben szerepel érbetegség, kevés fizikai aktivitást végeznek, vagy policisztás petefészek (PCO) szindrómájuk van. Mivel az inzulin rezisztencia visszafordítható állapot, így időben történő felismerése és kezelése kiemelten fontos. A szűrés tartalmáról és az árakról honlapunkon olvashat.

BŐRGYÓGYÁSZATI RÁKSZŰRÉS

A bőrgyógyászati vizsgálat, az  anyajegy szűrés nem fáj, nem tart órákig, viszont életet menthet! Mikor járt utoljára bőrgyógyásznál? Ha a válasza, több mint 1 éve, akkor itt az ideje újra elmenni egy teljes testen történő anyajegy szűrésre! A bőrgyógyászati konzultáció során lehetősége nyílik arra, hogy a teste teljes felületét megvizsgáltassa szakorvosukkal. A melanoma szűrés mellett Egészségközpontunk bőrgyógyász szakorvosai (Dr. Fejős Zsuzsanna, Dr. Dinnyés Mária)  fogadják a különböző bőrproblémákkal küzdő Pácienseket is (ekcéma, akne, bőrgomba, fibróma stb.).

ENDOKRINOLÓGIAI SZAKRENDELÉS

A Dimenzió-MED Egészségközpont több éves múltra visszatekintő endokrinológiai szakrendelést működtet. Szakorvosaink (Dr. Nagy Erzsébet, Dr. Kiss Róbert, Dr. Jimenez Ortega Luis) várnak minden olyan régi és új pácienst, akik menstruációs zavarokkal, meddőséggel, PCOS-sel (policisztás ovárium szindróma), a pajzsmirigybetegségekkel (alulműködés, túlműködés), növekedési zavarral vagy egyéb hormonális problémákkal küzdenek.

ORTOPÉDIAI SZAKRENDELÉS

Az ortopédia a támasztó – és mozgató szervrendszer (csont, porc,inak, izomzat) megbetegedéseivel, a törzs, gerinc, végtagok működésének korlátozottságával foglalkozik. A mindennapi élet során gyakran fájdul meg a derekunk, csípőnk, lábunk, könyökünk. vagy bármely izületünk. A panaszok hátterében álló betegségek gyógyítása az ortopédia feladata.Keresse fel ortopédia szakrendelésünket, ha az alábbi tüneteket tapasztalja: ízületi fájdalom, akut vagy krónikus derékfájás, degeneratív elváltozások (ízületi kopás, csontkinövés, kalapácsujj stb.), gyermekkori rendellenességek (gerincferdülés, lábdeformitás, lúdtalp stb.).

További információ és időpontkérés:

DIMENZIÓ-MED Egészségközpont

1054 Budapest, Vécsey u. 3.Tel: (36 1) 794-9179

e-mail:info@dimenzio.net

www.dimenzio.net

Az akció 2020.06. 01-től 2020. 06. 30-ig érvényes, és más kedvezménnyel nem vonható össze.

 

Miként léphet velünk kapcsolatba?

Telefonon

Mobil: +36 (30) 698-6452
Földi t.: +36 (1) 794-9179

E-mailben

Személyesen

1054 Budapest, Vécsey u. 3.
Megtekintés térképen…

Forduljon hozzánk kérdéseivel az alábbi űrlapot kitöltve…

Dimenzió Egészségközpont