AUGUSZTUS havi ajánlatok

Őszindító akciók és ajánlatok DIMENZIÓ-MED Egészségközpontban

Őrizze meg egészséget az ősz beköszöntével!  A DIMENZIÓ – MED Egészségközpont szakorvosai és munkatársai mindent megtesznek ennek érdekében. Lépjen Ön is, önmaga,  családja, és hozzátartózói egészsége érdekében! Szeptemberben akciós ajánlatainkkal, folyamatosan működő szűrésekkel várjuk Önöket!

Ne feledje: MKB -Pannónia Egészségpénztári tagság esetén minden szolgáltatásunkból 20 % kedvezményt biztosítunk! (kivéve labor vizsgálatok ás külsős vizsgálatok (RTG,MR, CT).

AKCIÓS AJÁNLATOK SZEPTEMBER HÓNAPBAN

  • AKCIÓ – ALAP szűrés 30 % kedvezménnyel*

 Vegye igénybe szűrésünket 115.000 Ft helyett 80.500 Ft-ért!

Alap szűrővizsgálati csomagunkat ajánljuk mindazoknak, akik szeretnének pontosan tisztában lenni egészségi állapotukkal, akiknek fontos a prevenció, a betegségek megelőzése és korai diagnosztizálása. A szűrővizsgálat kiterjed a gyomor-és bélrendszeri, szív-és érrendszeri, szemészeti, nőgyógyászati/urológiai megbetegedések kivizsgálására. A szűrés tartalmáról bővebben honlapunkon olvashat.

  •  AKCIÓ – Szemészeti komplex szakvizsgálat 30 % kedvezménnyel *

Szeptember hónapban komplex szemészeti szakvizsgálatot 31.000 Ft helyett 21.700 Ft-ért veheti igénybe!

A szűrővizsgálatok fontossága különös hangsúlyt kap a szemészetben is, hiszen bizonyos kórképek időben való felismerése a látás megőrzése szempontjából fontos (pl. zöldhályog), de szemészeti vizsgálat fedezhet fel egyes belgyógyászati vagy neurológiai betegségeket (magas vérnyomás, cukorbetegség stb.). A szemészeti vizsgálat nem csak a távoli és közeli korrekció meghatározását jelenti, hanem feladata a szemészeti eltérések, betegségek felderítése is. (pl. szürkehályog, zöldhályog, szemfenéki eltérések, stb.) Tehát egy komplex, a szem egészét alapul vevő vizsgálatot takar, szükség esetén gyógyszeres terápia kiegészítésével is.

TOVÁBBI AJÁNLATOK A DIMENZIÓ-MED EGÉSZSÉGKÖZPONTTÓL

  • Diabetológiai szakrendelés

A diabetológia szakrendelés elsődleges szakmai célja a jelenlegi szakmai irányelvek figyelembevétele melletti magasszintű, biztonságos szakellátás biztosítása. A diabetológiai konzultáció során a szakmai irányelveknek megfelelően az 1-es és 2-es típusú cukorbetegség, illetve gesztációs diabetes betegek kivizsgálása, terápia beállítása, ellenőrzése, szövődmény felmérés, gondozása történik. A konzultáció magában foglalja a részletes anamnézis felvétel mellett, a szükséges fizikális vizsgálatok elvégzését, a leletek értékelését, a terápia beállítását, és a szükséges kontrollok egyeztetését.

  • Visszérbetegség megelőzése és kezelése

A vénák kóros kitágulása, elsősorban alkati megbetegedés. Kialakulásában az állandó megterhelés, az álló foglalkozás mellett az öröklött hajlam is nagy szerepet játszik. A visszér rontja az érintett végtag vérkeringését, súlyos esetekben szövődményként trombózis következhet be. Az érbetegségek legnagyobb része gyógyítható, vagy legalább az állapot romlása megállítható, lassítható gyógyszeres, katéteres és/vagy műtéti kezeléssel. Az érbetegség gyakorta hosszantartó, tartós kezelést igénylő megbetegedés. Dr. Mogán István, angiológus, érsebész szakorvosunk várja régi és új Pácienseit!

  • HPV szűrés nőgyógyászati szakrendelésünkön

A HPV vírus ma az egyik leggyakoribb szexuális úton terjedő kórokozó. Bár elterjedtségével kapcsolatban pontos adatokkal nem rendelkezünk, egyes becslések szerint a szexuálisan aktív nők mintegy 20-40%-a lehet fertőzött. És hogy miért pont a nőkkel kapcsolatban említünk számokat? Mert a vírus elsősorban e nem képviselőit veszélyezteti, a méhnyakrákok döntő többségéért a HPV-vírus tehető felelőssé. A HPV szűrésről és nőgyógyászati szakrendelésünkről bővebben honlapunkon olvashat.

 

További információ és időpontkérés:

DIMENZIÓ-MED Egészségközpont

1054 Budapest, Vécsey u. 3.

Tel: (36 1) 794-9179

e-mail: info@dimenzio.net

www.dimenzio.net

* Az akció 2022.09. 01-től 2022.09.30-ig érvényes, és más kedvezménnyel nem vonható össze.

 

 

Miként léphet velünk kapcsolatba?

Telefonon

Mobil: +36 (30) 698-6452
Földi t.: +36 (1) 794-9179

E-mailben

Személyesen

1054 Budapest, Vécsey u. 3.
Megtekintés térképen…

Forduljon hozzánk kérdéseivel az alábbi űrlapot kitöltve…

Dimenzió Egészségközpont