FEBRUÁR

havi ajánlatok

Szűrővizsgálatokkal az egészségünk megtartása érdekében…

Vigyázzon egészségére a téli hónapokban is!

Aktuális, kedvezményes ajánlataink és szűrővizsgálati csomagjaink Önökért vannak! Az egészség kincs, éppen ezért az egészség megőrzése, az egészséges életmód egyre nagyobb hangsúlyt kap a mindennapi életünkben. Szakítson önmagára egy órát, hiszen a megelőzés életet is menthet!

AKCIÓS AJÁNLATOK FEBRUÁR HÓNAPBAN

  • AKCIÓ –Alapszűrés 30% kedvezménnyel*

Február hónapban alap szűrésünk 25 % kedvezménnyel vehető igénybe!

Az év eleje megfelelő időpont arra is, hogy az egészséges életmód egyik alappilléreként szűrésen vegyen részt, vagy éppen kivizsgáltassa régóta halogatott tüneteit. Alap szűrésünk kiváló egészségmegőrző lehetőség, segít, hogy felmérje aktuális egészségi állapotát, felhívja a figyelmet, mire érdemes jobban odafigyelni egészsége megtartása érdekében. Alap szűrésünkről honlapunkon olvashat bővebben.

 

  • AKCIÓ –Nőgyógyászati szakvizsgálat 30 % kedvezménnyel*

Vegye igénybe nőgyógyászati rendelünk vizsgálatait 30% kedvezménnyel!

A nőgyógyászati szakrendelés felkeresése nem csak panasz esetén, hanem megelőző jelleggel is, éves gyakorisággal javasolt a rákmegelőző állapotok időbeni felismeréséhez és az esetleges, nemi úton terjedő fertőzések kiszűréséhez. Február hónapban 30 % kedvezménnyel veheti igénybe nőgyógyászati szakrendelésünk vizsgálatait, melyekről bővebben weboldalunkon tájékozódhat.

TOVÁBBI AJÁNLATOK A DIMENZIÓ-MED EGÉSZSÉGKÖZPONTTÓL

  • Emlő ultrahang

Az emlőrák korai kimutatására alkalmas mammográfiás vizsgálat 35 éves kor felett javasolt a hölgyek számára. Erről a szűrővizsgálatról – a népegészségügyi kampányoknak köszönhetően – csaknem minden nő hallott már. Arról viszont csak jóval kevesebben, hogy 35 éves kor alatt – a nőgyógyász által elvégzett, tapintásos vizsgálat mellett – az emlők ultrahangos vizsgálata az elsődleges vizsgálómódszer. Bővebben az emlő ultrahangról honlapunkon olvashat.

 

  • Fogászati szűrés

Dr. Csathó Krisztina, a DIMENZIÓ-MED  Egészségközpont kihelyezett fogorvosa, 25 éves szakmai tapasztalattal a háta mögött, várja minden kedves Páciensét, legyen szó akár gyermekről, akár felnőttről. A rendelőt minden igénynek megfelelően, magas színvonalon alakították ki, hogy Önnek az összes fogorvosi kezeléssel kapcsolatos szorongása elszálljon, a fő cél a fájdalommentesség, arra törekedve, hogy a Páciens mosolyogva hagyja el a fogásztati széket. Bővebben a fogászati rendelésünkről honlapunkon olvashat.

 

  • Vérvétel a DIMENZIÓ- MED Egészségközpontban

A DIMENZIÓ- MED Egészségközpont laborjában, a hét minden munkanapján beutaló és sorban állás nélkül végzünk labor vizsgálatot. Gyakorlott kolléganőink várják a gyermekeket is vérvételre.

Vizsgálati palettánk kiterjed a rutin vizsgálatokra, műtét előtti vizsgálatokra, allergia vizsgálatokra, tenyésztéses vizsgálatokra (vizelet, orr-torokváladék, széklet), tumormarker vizsgálatokra, hormon vizsgálatokra, immunológiai vizsgálatokra, vércsoport meghatározásra. Laborunkról bővebben honlapunkon talál információt.

 

  • Cukorbeteg gondozási csomag

Ha valakinél diagnosztizálják a cukorbetegséget, akár 1-es típusú, akár 2-es típusról van szó, akkor a beállított terápia mellett a betegnek folyamatos gondozásra van szükséges. Tudjuk, hogy  diabetes nem gyógyítható betegség, azonban megfelelő diétával, fizikai aktivitással, megfelelő, személyre szabott gyógyszeres kezeléssel kordában tartható. Gondozási csomagunkat minden diabétesszel diagnosztizált Páciensünknek ajánljuk, a súlyos szövődmények kialakulásának megelőzése céljából. Szűrésünk tartalmáról és áráról bővebben honlapunkon olvashat.

 

További információ és időpontkérés:

DIMENZIÓ-MED Egészségközpont

1054 Budapest, Vécsey u. 3.

Tel: (36 1) 794-9179

e-mail: info@dimenzio.net

www.dimenzio.net

* Az akció 2024. 02.01-től 2024.02.29-ig érvényes, és más kedvezménnyel nem vonható össze.

 

Miként léphet velünk kapcsolatba?

Telefonon

Mobil: +36 (30) 698-6452
Földi t.: +36 (1) 794-9179

E-mailben

Személyesen

1054 Budapest, Vécsey u. 3.
Megtekintés térképen…

Forduljon hozzánk kérdéseivel az alábbi űrlapot kitöltve…

Dimenzió Egészségközpont