Január havi ajánlatok

Újévi ajánlatok a Dimenizó-MED EgészségközpontbanÚjévi ajánlatok a Dimenizó-MED Egészségközpontban

Vigyázzon egészségére a 2021-es évben is! A DIMENZIÓ -MED Egészségközpont szakorvosai és munkatársai mindent megtesznek ennek érdekében. Jelentkezzen be szakrendeléseinkre, vegye igénybe havi akcióinkat!

Ne feledje: MKB-Pannónia Egészségpénztári tagság esetén minden szolgáltatásunkból 20 % kedvezményt biztosítunk!

AKCIÓS AJÁNLATOK JANUÁR HÓNAPBAN

AKCIÓ – Dietetikai tanácsadás 30 %-os kedvezménnyel*

Január hónapban a dietetikai tanácsadás 21. 000 Ft helyett 14. 700 Ft-ért veheti igénybe!

Dietetikus szakemberünk, Gyurcsáné Kondrát Ilona az egészséges és beteg embereknek nyújt segítséget a megfelelő táplálkozás kiválasztásában. A megbetegedések döntő százaléka részben vagy teljesen gyógyítható, illetve megelőzhető a megfelelő, személyre, illetve betegségre szabott táplálkozási szokások kialakításával. A tanácsadáson nemcsak cukorbetegség esetén érdemes részt venni, hanem különböző ételérzékenységek esetén is hasznos segítség tud lenni a személyre szabott diéta beállítás. (glutén érzékenység, laktóz intolerancia stb.) Bővebben dietetika rendelésünkről honlapunkon olvashat.

AKCIÓ – Covid-19 vénás antitest teszt 30 % kedvezménnyel *

Január hónapban 22 500 Ft helyett 15.750 Ft veheti igénybe tesztünket!

A vénás antitest vizsgálat (vérvétel) a SARS-CoV-2 vírus ellen termelődött ellenanyagokat mutatják ki vérmintából. Míg a PCR és az antigén teszt a vírus jelenlétét igazolhatja, addig a szerológiai tesztek azt vizsgálják, hogy korábban találkoztunk-e a vírussal, elkezdődött-e már egy arra specifikus válaszreakció. Akut fertőzés kimutatására a szerológiai gyorstesztek önmagukban nem alkalmasak. A vénás antitest vizsgálat segítséget nyújtanak a betegség teljes diagnosztikájában, információtartalmukkal kiegészíthetik a közvetlen kórokozó kimutatási módszereket, komplexebbé téve azok eredményének értékelését. Segíthetnek a tünetmentes fertőzöttek, illetve a fertőzésen már átesett, immunitást szerzett személyek felderítésében.

ISMERJE MEG A DIMENZIÓ- MED EGÉSZSÉGKÖZPONT SZAKRENDELÉSEIT, SZOLGÁLTATÁSAIT!

• POST-COVID szűrés

A koronavírus fertőzés utáni felépülés során egyes betegeknek súlyos, hónapokig elhúzódó szövődményekkel kell megküzdeniük. A fokozott kardiológiai, belgyógyászati és pulmonológiai kockázat miatt POST-COVID szűrésünkben célzott laborvizsgálat mellett kardiológiai vizsgálat, EKG, szívultrahang, tüdőgyógyászati szakorvosi vizsgálat, légzésfunkció-vizsgálat, alacsony dózisú mellkas CT is az kivizsgálás részét képezi. Új szűrésünk bevezető ára 112.000 Ft. A szűrésről bővebben honlapunkon olvashat.

• Fogászati ellátás

Egy jó fogorvos nagy kincs, azonban megtalálni számunkra a kedvező személyt, fogászati rendelőt nem egyszerű feladat.  Életünkben a fogászati beavatkozások hosszú távú befektetések, amelyek alapvetően befolyásolják egészségünket és életminőségünket. Dr. Csathó Krisztina gyermek és felnőtt szakorvos, külső helyszínen, 7. kerületi rendelőjében magas színvonalú szolgáltatásokkal várja minden új Páciensét! Bejelentkezni a 06-20 /9793-361-es telefonszámon lehetséges.

• Nőgyógyászati szakrendelés a DIMENZIÓ-MED Egészségközpontban

A rendszeres nőgyógyászati vizsgálat minden nő életében kiemelkedően fontos jelentőséggel bír. A nőgyógyászati szűrővizsgálatokkal kiszűrhetők a rosszindulatú daganatos betegségek, de az alhasi fájdalmak, a petefészekciszták, a szexuális úton terjedő betegségek, továbbá a különféle gombás és bakteriális fertőzések által okozott gyulladásos panaszok hátterében álló okok is hamar felderíthetőek. Egészségközpontunkban teljes körű nőgyógyászati rákszűréssel (kolposzkópia, citológia), és nőgyógyászati ultrahanggal állunk kedves Pácienseink rendelkezésére délelőtt és délutáni időpontokban egyaránt.

További információ és időpontkérés:

DIMENZIÓ-MED Egészségközpont

1054 Budapest, Vécsey u. 3.Tel: (36 1) 794-9179

e-mail: info@dimenzio.net

www.dimenzio.net

* Az akció 2021.01.04-től 2020.01.31-ig érvényes, és más kedvezménnyel nem vonható össze.

 

Miként léphet velünk kapcsolatba?

Telefonon

Mobil: +36 (30) 698-6452
Földi t.: +36 (1) 794-9179

E-mailben

Személyesen

1054 Budapest, Vécsey u. 3.
Megtekintés térképen…

Forduljon hozzánk kérdéseivel az alábbi űrlapot kitöltve…

Dimenzió Egészségközpont