SZEPTEMBER havi ajánlatok

Őszindító akciók és ajánlatok DIMENZIÓ-MED Egészségközpontban

Őrizze meg egészséget a nyár elteltével is!  A DIMENZIÓ – MED Egészségközpont szakorvosai és munkatársai mindent megtesznek ennek érdekében. Lépjen Ön is, önmaga,  családja, és hozzátartózói egészsége érdekében! Szeptemberben akciós ajánlatainkkal, folyamatosan működő szűrésekkel várjuk Önöket!

Ne feledje: MKB -Pannónia Egészségpénztári tagság esetén minden szolgáltatásunkból 20 % kedvezményt biztosítunk!

AKCIÓS AJÁNLATOK SZEPTEMBER HÓNAPBAN

• AKCIÓ –Hasi és kismedencei ultrahang vizsgálat 30 % kedvezménnyel*

Vegye igénybe hasi és kismedencei ultrahang vizsgálatunkat -30 % kedvezménnyel,24. 500 Ft helyett 17. 150 Ft-ért!

Az ultrahangos képalkotás nagy jelentőséggel bír az orvosi diagnosztikában, mivel gyors, könnyen kivitelezhető és hozzáférhető, akár hordozható módszer a lágyrészek, az ízületek és a belső szervek vizsgálatára. A hasi ultrahang vizsgálat során máj, epe utak, epehólyag, hasnyálmirigy, lép, vesék, kisebb mértékben a bélrendszer és a hasi erek állapotának feltárásra alkalmas. A kismedencei ultrahang elsősorban a húgyhólyag és a nemi szervek, a prosztata és a méh, valamint a petefészkek megítélésére alkalmas. Bővebben az ultrahang vizsgálatról, a szükséges előkészületekről honlapunkon olvashat.

AKCIÓ – Reumatológiai szakvizsgálat 30 % kedvezménnyel *

Vegye igénybe reumatológiai szakvizsgálatunkat -30 % kedvezménnyel, 27. 000 Ft helyett 18. 900Ft-ért!

A reumatológia a gerinc, porckorongok, csontok, ízületek illetve az azokat körülvevő szalagok, inak, izmok megbetegedéseivel foglalkozik. Kopásos betegségek, valamint gyulladásos izületi megbetegedések esetén is felkeresheti szakrendelésünket. Dr. Kovács Ferenc szakorvosunk készséggel áll rendelkezésére.

TOVÁBBI AJÁNLATOK

• Kardiológiai szűrés

Magas vérnyomása van? Gyakran érez felgyorsult szívdobogást vagy mellkasi fájdalmat? Családjában előfordult már szívinfarktus, egyéb szívbetegség? Előzze meg a komoly szív probléma kialakulását szűrésünkkel! A kardiológiai szűrés a szív eredetű betegségek időben történő felismerésére, valamint már kimutatott betegségek következményeinek, a szív állapotának megítélésére szolgál (pl. magas vérnyomás, szívzörej, ritmuszavar, korábbi szívinfarktus, szívműtét után). Komplett szűrésünk tartalmáról és az árakról honlapunkon olvashat. 

• Fogászati ellátás

Egy jó fogorvos nagy kincs, azonban megtalálni számunkra a kedvező személyt, fogászati rendelőt nem egyszerű feladat.  Életünkben a fogászati beavatkozások hosszú távú befektetések, amelyek alapvetően befolyásolják egészségünket és életminőségünket. Dr. Csathó Krisztina gyermek és felnőtt szakorvos, külső helyszínen, 7. kerületi rendelőjében magas színvonalú szolgáltatásokkal várja minden új Páciensét! Bejelentkezni a 06-20 /9793-361-es telefonszámon lehetséges.

• Thrombózis hajlam szűrés

A vér alvadása számos fehérje (véralvadási faktor) összetett működése által valósul meg. Ha ez az érzékeny egyensúly valamelyik szabályozóegység hibája vagy hiánya miatt felbomlik, akkor az adott tényező funkciójától függően vérzékenység vagy indokolatlan véralvadás (trombózis, tromboembólia) alakul ki. Ezeket a hibákat általában öröklődő genetikai eltérések okozzák. A tromboembóliás betegségek 30-40 százalékáért ezek az öröklött tényezők felelősek. Trombózis hajlam szűrésünk ezen öröklött tényezők laborban történő kimutatásából, valamint angiológiai-érsebészeti és végtagi Doopler vizsgálatból áll. A szűrésről bővebben honlapunkon olvasható.

További információ és időpontkérés:

DIMENZIÓ-MED Egészségközpont

1054 Budapest, Vécsey u. 3.

Tel: (36 1) 794-9179e-mail: info@dimenzio.net

www.dimenzio.net*

Az akció 2021.09. 01-től 2021.09.30-ig érvényes, és más kedvezménnyel nem vonható össze.

 

Miként léphet velünk kapcsolatba?

Telefonon

Mobil: +36 (30) 698-6452
Földi t.: +36 (1) 794-9179

E-mailben

Személyesen

1054 Budapest, Vécsey u. 3.
Megtekintés térképen…

Forduljon hozzánk kérdéseivel az alábbi űrlapot kitöltve…

Dimenzió Egészségközpont