JúLius havi ajánlatok

Aktuális akciók és ajánlatok – DIMENZIÓ-MED Egészségközpont

Nyáron, a szabadságolások ideje alatt is várjuk kedves Pácienseinket. A koronavírus járványügyi intézkedései után újranyitott szakrendeléseink mellett sokszínű, szervspecifikus szűréseink széles skálája áll az Ön és családtagjai rendelkezésére. Törődjön önmagával és egészségével, mert teste meghálálja azt!

Ne feledje: MKB -Pannónia Egészségpénztári tagság esetén minden szolgáltatásunkból 20 % kedvezményt biztosítunk!

 

AKCIÓS AJÁNLATOK JÚLIUS HÓNAPBAN

  • AKCIÓ – Trombózis hajlam szűrés 30 % kedvezménnyel*

Vegye igénybe szűrésünket 54.000 Ft helyett 37.800 Ft-ért!

A vér alvadása számos fehérje (véralvadási faktor) összetett működése által valósul meg. Ha ez az érzékeny egyensúly valamelyik szabályozóegység hibája vagy hiánya miatt felbomlik, akkor az adott tényező funkciójától függően vérzékenység vagy indokolatlan véralvadás (trombózis, tromboembólia) alakul ki. Ezeket a hibákat általában öröklődő genetikai eltérések okozzák. A tromboembóliás betegségek 30-40 százalékáért ezek az öröklött tényezők felelősek. Trombózis hajlam szűrésünk ezen öröklött tényezők laborban történő kimutatásából, valamint angiológiai-érsebészeti és végtagi Doopler vizsgálatból áll.

 

  • AKCIÓ – Bőrgyógyászati melanoma szűrés 30 % kedvezménnyel *

Július hónapban a bőrgyógyászati rákszűrést 25. 000 Ft helyett 17. 500 Ft-ért veheti igénybe!

A bőrgyógyászati vizsgálat, az  anyajegy szűrés nem fáj, nem tart órákig, viszont életet menthet! Mikor járt utoljára bőrgyógyásznál? Ha a válasza, több mint 1 éve, akkor itt az ideje újra elmenni egy teljes testen történő anyajegy szűrésre! A bőrgyógyászati konzultáció során lehetősége nyílik arra, hogy a teste teljes felületét megvizsgáltassa szakorvosainkkal.

TOVÁBBI AJÁNLATOK 

IDEGGYÓGYÁSZATI SZAKRENDELÉS

A neurológia az idegrendszer rendellenességeivel foglalkozik, azon belül is az összes olyan betegség diagnosztizálásával és gyógyításával, amelyek a központi- és perifériás idegrendszer működését befolyásolják. Neurológus szakorvosaink feladata a neurológiai rendellenességek kivizsgálása, diagnosztizálása és kezelése. Elsősorban a demencia, mozgásszervi zavarok, fejfájás, epilepszia, alvászavarok, sclerosis multiplex, neuromuszkuláris betegségek felderítése a feladat. Bővebben szakorvosainkről honlapunkon olvashat.

 

 ORTOPÉDIAI SZAKRENDELÉS

Az ortopédia a támasztó – és mozgató szervrendszer (csont, porc,inak, izomzat) megbetegedéseivel, a törzs, gerinc, végtagok működésének korlátozottságával foglalkozik. A mindennapi élet során – kortól, nemtől függetlenül – gyakran fájdul meg a derekunk, ízületeink, csípőnk, lábunk, könyökünk. A panaszok hátterében álló betegségek gyógyítása az ortopédia feladata. Amennyiben tartós derékfájással, ízületi fájdalmakkal küzd, keresse fel ortopédia szakrendelésünket.

 

EMLŐ ULTRAHANG

Az emlőrák korai kimutatására alkalmas mammográfiás vizsgálat 35 éves kor felett javasolt a hölgyek számára. Erről a szűrővizsgálatról – a népegészségügyi kampányoknak köszönhetően – csaknem minden nő hallott már. Arról viszont csak jóval kevesebben, hogy 35k or alatt – a nőgyógyász által elvégzett, tapintásos vizsgálat mellett – az emlők ultrahangos vizsgálata az elsődleges vizsgálómódszer. Bővebben az emlő ultrahangról honlapunkon olvashat.

ÁRVÁLTOZÁS

2020.07.01-től szolgáltatásaink árai módosulnak. Aktuális árainkról érdeklődhet lenti elérhetőségeink valamelyikén, illetve honlapunkon is megtalálhatóak (www.dimenzio.net)

További információ és időpontkérés:

DIMENZIÓ-MED Egészségközpont

1054 Budapest, Vécsey u. 3.

Tel: (36 1) 794-9179

e-mail: info@dimenzio.net

www.dimenzio.net

* Az akció 2020.07. 02-től 2020. 07. 31-ig érvényes, és más kedvezménnyel nem vonható össze.

 

Miként léphet velünk kapcsolatba?

Telefonon

Mobil: +36 (30) 698-6452
Földi t.: +36 (1) 794-9179

E-mailben

Személyesen

1054 Budapest, Vécsey u. 3.
Megtekintés térképen…

Forduljon hozzánk kérdéseivel az alábbi űrlapot kitöltve…

Dimenzió Egészségközpont