NOVEMBER havi ajánlatok

Aktuális akciók és ajánlatok DIMENZIÓ-MED Egészségközponttól

Óvja meg egészségét a tél beköszöntével! A DIMENZIÓ-MED Egészségközpont szakorvosai és munkatársai mindent megtesznek ennek érdekében. Vegye igénybe havi akcióinkat, panasz esetén keresse fel szakrendeléseinket, vegyen részt szűrővizsgálatainkon.

AKCIÓS AJÁNLATOK NOVEMBER HÓNAPBAN

  • AKCIÓ – Endoszkópos vizsgálatok 15% kedvezménnyel*

A nagy sikerre való tekintettel november hónapban is, endoszkópos vizsgálataink 15% kedvezménnyel vehetők igénybe!

A gyomor-bélrendszer elváltozásai, betegségei rendkívül sokfélék, jellegükben egymástól teljesen eltérő panaszokat és tüneteket okozhatnak. Azonnali kivizsgálás szükséges, amennyiben indokolatlan fogyást, elhúzódó hasmenést vagy székrekedést, véres székletürítést, elhúzódó hasi fájdalmakat, hányingert vagy hányást tapasztal. Endoszkópos laborunkban altatásban, vagy anélkül végezzük a gyomor – és vastagbéltükrözést, melyet akár szűrés jelleggel, tünetementes állapotban is igénybe vehet. A vizsgálatokról bővebben weblapunkon olvashat.

  • AKCIÓ –Hasi és kismedencei ultrahang vizsgálat 30 % kedvezménnyel*

Vegye igénybe hasi és kismedencei ultrahang vizsgálatunkat -30 % kedvezménnyel, 27.825 Ft helyett 19. 478 Ft-ért!

Az ultrahangos képalkotás nagy jelentőséggel bír az orvosi diagnosztikában, mivel gyors, könnyen kivitelezhető a lágyrészek, az ízületek és a belső szervek vizsgálatára. A hasi ultrahang vizsgálat során máj, epe utak, epehólyag, hasnyálmirigy, lép, vesék, kisebb mértékben a bélrendszer és a hasi erek állapotának feltárásra alkalmas. A kismedencei ultrahang elsősorban a húgyhólyag és a nemi szervek, a prosztata és a méh, valamint a petefészkek megítélésére alkalmas. Bővebben az ultrahang vizsgálatról, a szükséges előkészületekről honlapunkon olvashat.

TOVÁBBI AJÁNLATOK A DIMENZIÓ-MED EGÉSZSÉGKÖZPONTTÓL

  • Inzulinrezisztencia szűrés

Az inzulinrezisztencia (IR) szénhidrátanyagcsere-zavar. Röviden arról van szó, hogy a sejtjeink nem megfelelően érzékelik az inzulint (nem elég érzékenyek rá, azaz rezisztensek), így a szervezetünkben sokkal több kering ebből, mint amennyire szükségünk van. IR szűrésünket olyan Pácienseknek ajánljuk, akik túlsúlyosak, és emellett a következők bármelyike jelen van életükben: családjukban előfordult cukorbetegség, magas a vérzsír-szintjük, kórelőzményben szerepel érbetegség, kevés fizikai aktivitást végeznek, vagy policisztás petefészek (PCO) szindrómájuk van. Mivel az inzulin rezisztencia visszafordítható állapot, így időben történő felismerése és kezelése kiemelten fontos. A szűrés tartalmáról és az árakról honlapunkon olvashat.

  • Neurológia szakrendelés

A neurológia az idegrendszer rendellenességeivel foglalkozik, azon belül is az összes olyan betegség diagnosztizálásával és gyógyításával, amelyek a központi- és perifériás idegrendszer működését befolyásolják. Neurológus szakorvosunk  feladata a neurológiai rendellenességek kivizsgálása, diagnosztizálása és kezelése. Elsősorban a demencia, mozgásszervi zavarok, fejfájás, epilepszia, alvászavarok, sclerosis multiplex, neuromuszkuláris betegségek felderítése a feladat. Bővebben szakrendelésünkről honlapunkon olvashat.

  • Dietetikai tanácsadás

A dietetika a táplálkozás tudománya. Klinikai gyakorlattal rendelkező tapasztalt dietetikusunk, Gyurcsáné Kondrát Ilona korszerű táplálkozási tanácsok mellett a különböző megbetegedések gyógyítását célzó, egyénre szabott diétás tanáccsal látja el Pácienseinket. Speciális diéták (laktóz-lisztérzékenység, cukorbetegség, epebetegségek stb.) összeállításában is segítséget nyújtunk, de felkeresheti szakemberünket terhességi cukorbetegség, onkológiai megbetegedés, vagy testsúly csökkentés-vagy növelés céljából.

  • Nőgyógyászati szakrendelés

A rendszeres nőgyógyászati vizsgálat minden nő életében kiemelkedően fontos jelentőséggel bír. A nőgyógyászati szűrővizsgálatokkal kiszűrhetők a rosszindulatú daganatos betegségek, de az alhasi fájdalmak, a petefészekciszták, a szexuális úton terjedő betegségek, továbbá a különféle gombás és bakteriális fertőzések által okozott gyulladásos panaszok hátterében álló okok is hamar felderíthetőek. Egészségközpontunkban teljes körű nőgyógyászati rákszűréssel (kolposzkópia, citológia), és nőgyógyászati ultrahanggal állunk kedves Pácienseink rendelkezésére.

 

További információ és időpontkérés:

DIMENZIÓ-MED Egészségközpont

1054 Budapest, Vécsey u. 3.

Tel: (36 1) 794-9179

e-mail: info@dimenzio.net

www.dimenzio.net

* Az akció 2023.11. 01-től 2023.11.30-ig érvényes, és más kedvezménnyel nem vonható össze.

 

Miként léphet velünk kapcsolatba?

Telefonon

Mobil: +36 (30) 698-6452
Földi t.: +36 (1) 794-9179

E-mailben

Személyesen

1054 Budapest, Vécsey u. 3.
Megtekintés térképen…

Forduljon hozzánk kérdéseivel az alábbi űrlapot kitöltve…

Dimenzió Egészségközpont