FEBRUÁR havi ajánlatok

Szűrővizsgálatokkal az egészségünk megtartása érdekében…

Vigyázzon egészségére a téli hónapokban is!

Aktuális, kedvezményes ajánlataink és szűrővizsgálati csomagjaink Önökért vannak! Az egészség kincs, éppen ezért az egészségmegőrzése, az egészséges életmód egyre nagyobb hangsúlyt kap a mindennapi életünkben. Szakítson önmagára egy órát, hiszen a megelőzés életet is menthet!

AKCIÓS AJÁNLATOK FEBRUÁR HÓNAPBA

  • AKCIÓ – Szűrések és szakvizsgálatok 25 % kedvezménnyel*

Február hónapban minden szűrésünk és szakvizsgálatunk 25 % kedvezménnyel vehető igénybe!

 Az Ön egészsége a legfontosabb számunkra! Az év eleje megfelelő alkalom arra, hogy az egészséges életmód egyik alappilléreként szűrésen vegyek részt, vagy éppen kivizsgáltassa régóta halogatott tüneteit. Havi akciónk keretében minden szűrésünk és szakvizsgálatunk árából 25% kedvezmény biztosítunk. (Kivéve labor vizsgálatok, külsős helyszínen szervezett diagnosztikai vizsgálatok.)Szűrőprogramjainkról és szakvizsgálatainkról honlapunkon olvashat.

 

  • AKCIÓ – Endoszkópos vizsgálatok 15% kedvezménnyel*

Február hónapban endoszkópos vizsgálataink 15% kedvezménnyel vehetők igénybe!

A gyomor-bélrendszer elváltozásai, betegségei rendkívül sokfélék, jellegükben egymástól teljesen eltérő panaszokat és tüneteket okozhatnak. Azonnali kivizsgálás szükséges, amennyiben indokolatlan fogyást, elhúzódó hasmenést vagy székrekedést, véres székletürítést, elhúzódó hasi fájdalmakat, hányingert vagy hányást tapasztal. Újonnan megnyílt endoszkópos laborunkban, altatásban, vagy anélkül végezzük a gyomor – és vastagbéltükrözést, melyet akár szűrés jelleggel is igánybe vehet. A vizsgálatokról bővebben weblapunkon olvashat.

ISMERJE MEG A DIMENZIÓ- MED EGÉSZSÉGKÖZPONT SZAKRENDELÉSEIT, SZOLGÁLTATÁSAIT!

  • Diabetológiai szakrendelés

A diabetológia szakrendelés elsődleges szakmai célja a jelenlegi szakmai irányelvek figyelembevétele melletti magasszintű, biztonságos szakellátás biztosítása. A diabetológiai konzultáció során a szakmai irányelveknek megfelelően az 1-es és 2-es típusú cukorbetegség, illetve gesztációs diabetes betegek kivizsgálása, terápia beállítása, ellenőrzése, szövődmény felmérés, gondozása történik. A konzultáció magában foglalja a részletes anamnézis felvétel mellett, a szükséges fizikális vizsgálatok elvégzését, a leletek értékelését, a terápia beállítását. Dr. Nagy Erzsébet szakorvosunk ezen felül endokrinológiai megbetegedésekkel is várja Pácienseit.

  • Melanoma szűrés

A bőrgyógyászati vizsgálat, az  anyajegy szűrés nem fáj, nem tart órákig, viszont életet menthet! Mikor járt utoljára bőrgyógyásznál? Ha a válasza, több mint 1 éve, akkor itt az ideje újra elmenni egy teljes testen történő anyajegy szűrésre! A bőrgyógyászati konzultáció során lehetősége nyílik arra, hogy a teste teljes felületét megvizsgáltassa szakorvosukkal. A melanoma szűrés mellett Egészségközpontunk bőrgyógyász szakorvosai (Dr. Fejős Zsuzsanna, Dr. Dinnyés Mária)  fogadják a különböző bőrproblémákkal küzdő Pácienseket is (ekcméma, akne, bőrgomba, fibróma stb.).

  • Fogászati szűrés

Dr. Csathó Krisztina, a DIMENZIÓ-MED Egészségközpont kihelyezett fogorvosa, 25 éves szakmai tapasztalattal a háta mögött, várja minden kedves Páciensét, legyen szó akár gyermekről, akár felnőttről. A rendelőt minden igénynek megfelelően, magas színvonalon alakították ki, hogy Önnek az összes fogorvosi kezeléssel kapcsolatos szorongása elszálljon, a fő cél a fájdalommentesség, arra törekedve, hogy a Páciens mosolyogva hagyja el a fogásztati széket. Bővebben a fogászati rendelésünkről honlapunkon olvashat.

  • Emlő ultrahang

Az emlőrák korai kimutatására alkalmas mammográfiás vizsgálat 35 éves kor felett javasolt a hölgyek számára. Erről a szűrővizsgálatról – a népegészségügyi kampányoknak köszönhetően – csaknem minden nő hallott már. Arról viszont csak jóval kevesebben, hogy 35 éves kor alatt – a nőgyógyász által elvégzett, tapintásos vizsgálat mellett – az emlők ultrahangos vizsgálata az elsődleges vizsgálómódszer. Bővebben az emlő ultrahangról honlapunkon olvashat.

 

További információ és időpontkérés:

DIMENZIÓ-MED Egészségközpont

1054 Budapest, Vécsey u. 3.

Tel: (36 1) 794-9179

e-mail: info@dimenzio.net

www.dimenzio.net

* Az akció 2023. 02. 06-tól 2023. 02. 28-ig érvényes, és más kedvezménnyel nem vonható össze.

 

Miként léphet velünk kapcsolatba?

Telefonon

Mobil: +36 (30) 698-6452
Földi t.: +36 (1) 794-9179

E-mailben

Személyesen

1054 Budapest, Vécsey u. 3.
Megtekintés térképen…

Forduljon hozzánk kérdéseivel az alábbi űrlapot kitöltve…

Dimenzió Egészségközpont