Kiri Edit Anna

pszichológia

Egyetem után szülővárosomban nevelési tanácsadót alapítottam és vezettem több évig, majd pszichiátriai gondozóban dolgoztam, ahol neurotikus paciensek hangulati- és testi panaszainak pszichológiai szakellátását végeztem, ez idő alatt klinikusi szakvizsgát tettem. Ezt követően kardiológiai osztályon és koronária őrzőben voltam kórházi pszichológus, időközben pszichoterápiából is szakvizsgát és módszerspecifikus kognitív viselkedésterapeuta szakvizsgát tettem, szakdolgozatomat pánikbetegségek témában védtem. A kardiológia mellett foglalkoztam és foglalkozom szülésre felkészítéssel, termékenységi nehézségek kezelésével is. 2009 óta kizárólag privát praxisban rendelek, kis megszakítással a Dimenzió Egészségközpontban is. A pandémia kezdete óta önkéntesként részt vettem a Budavári Önkormányzatnak a coviddal kapcsolatban szervezett lelkisegély szolgálatában, és e tárgyban végzett szakmai továbbképzésem birtokában állok pacienseink szolgálatára.

CBT szakpszichoterápiás gyakorlatomban a személyiségbeli és pszichoszociális hatótényezőkkel foglalkozom az egészségre gyakorolt hatások feltárásával, edukációjával, az önismeret és önértékelés reálisabbá tételével, ezeknek az egészségben ill. a gyógyulásban játszott szerepével. A szakpszichoterápiában a pacienseknek az egészséget helyreállító és egészségben tartó erőit aktív együttműködésben a gyógyulás szolgálatába állítjuk, esetenként a szakorvosi kezeléseket kiegészítő módon is.

Rendelési idő:

hétfő: 16:00-19:00

Diabetológia

Diabetológia

A diabetológia szakrendelés elsődleges szakmai célja a jelenlegi szakmai irányelvek figyelembe vétele melletti magasszintű, biztonságos szakellátás biztosítása.

tovább
Endokrinológia

Endokrinológia

Az endokrinológia a belső elválasztású mirigyek – a pajzsmirigy, a mellék pajzsmirigyek, a mellékvese, a hasnyálmirigy, valamint az agyalapi mirigy, továbbá a petefészkek és a herék működésének élettanával, a hormonháztartással és azok betegségeivel foglalkozik.

tovább

Dr. Tóth Gábor

Szemészet

Rendelési idő:
Kéthetente szerda: 16:30 – 20:00

Dr. Balogh Katalin

Gyermekgyógyászat

Rendelési idő: kedd 14:00-18:00

Dr. Aradi Gabriella

Neurológia

Rendelési idő:
Csütörtök 16:00 – 18:00

Dr. Bodnár Zsuzsanna

Ultrahang

Rendelési idő: 
Hétfő: 08:00-12:00
Csütörtök: 08:00-13:00
Péntek: 08:00-12:00

Dr. Szabari Erika

Nőgyógyászat

Rendelési idő: 
Hétfő15:00-17:00

Dr. Bognár Zoltán

Nőgyógyászat

Rendelési idő: 
Kedd 15:00-19:00

Dr. Dér János

Urológia

Rendelési idő:
Kedd: 07:00 -09:30

Dr. Dinnyés Mária

Bőrgyógyászat

Rendelési idő:
Kéthetente kedd: 08:40-12:00
Szerda: 14:30-16:30

Dimenzio-med budapest belgyógyászat dr elek attila

Dr. Elek Attila

Belgyógyászat

Rendelési idő: 
Kedd: 08.00 – 14.00
Szerda: 09.00-12.00

Dr. Sebesi Judit

Belgyógyászat, gasztroenterológia

Lépjen velünk kapcsolatba!

Könnyedén elérhet bennünket telefonon, e-mailben, vagy akár személyesen is.