Góckeresés komplex csomag

Maga a góc az esetek nagy részében tünetmentes, nem fáj, sőt nem is érzékeny, a tünetek a szervezet egy másik pontján jelentkeznek, éppen ez teszi nehézzé a gyulladás eredetének felderítését. Mivel a gyulladásos folyamat elhúzódó, gyakran nem gondolunk rá, hogy adott helyen valamilyen kóros elváltozás található. A szervezetünkben jelentkező gyulladások és gócok szervi betegségeket, allergiás jellegű tüneteket, ízületi fájdalmakat, foltos hajhullást, bőrproblémákat, fáradékonyságot is okozhatnak. Ilyen jellegű tünetek tapasztalása esetén mindenképp érdemes lehet góckutató csomagunkat választani.

Szűrővizsgálat tartalma:

  • Fül-orr-gégészeti szakvizsgálat
  • Hasi- és kismedencei ultrahang
  • Urológiai szakvizsgálat Urak részére
  • Nőgyógyászati szakvizsgálat Hölgyek részére
  • Fogászati panoráma röntgen
  • Fogászati szűrővizsgálat
  • Helikobakter kilégzési teszt
  • Célzott labor vizsgálat (teljes vérkép, teljes vizelet+ üledék, vércukor, karbamid, kreatinin, totál bilirubin, direkt bilirubin, koleszterin, HDL koleszterin, LDL koleszterin, triglicerid, húgysav, nátrium, kálium, GOT, GPT, GGT, ALP, AST, CRP, kalcium, magnézium, vas, TVK, HbA1C, TSH, T3, T4, anti-TPO)

 

Online bejelentkezés a szűrésre

Érsebészet – Angiológia

Érsebészet – Angiológia

Az angiologia és az érsebészet az erek betegségeivel foglalkozik. Az emberi szervezetet artériák (verőerek) és vénák (visszerek) hálózzák be, táplálják a szöveteket és szállítják el az elhasznált anyagokat.

tovább
Labor

Labor

Egy labor vizsgálat segíthet a Páciens panaszai és tünetei hátterében álló betegségek feltárásában, adott esetben ezek kizárásában. Segítséget ad már a betegségek korai szakaszában, a mielőbbi felismerésünkben, a betegségek rizikó tényezőinek kiderítésében illetve a terápiák hatékonyságának megítélésében is.

tovább
Dr. Mogán István

Dr. Mogán István

Érsebészet – Angiológia

Rendelési idő:
Kéthetente csütörtök: 15:00-18:00
Kéthetente péntek: 09:00-12:00

tovább