Dietetikai tanácsadás

A dietetikus szakember egészséges és beteg embereknek nyújt segítséget a megfelelő táplálkozás kiválasztásában. Fontos megértenünk, hogy az elhízás önmagában még nem betegség, csak egy állapot, mely lehet a helytelen étrend egyik következménye, de valamilyen kór kísérő tünete is. Minél tovább áll fenn azonban a túlsúly, annál nagyobb a valószínűsége, hogy az egészséget akár súlyosan is károsíthatja. Mind az I-es, a II-es típusú, valamint a terhességi cukorbetegség fennállása esetén egyaránt elengedhetetlen a személyre szabott étrend összeállítása a vércukorszint stabilizálása érdekében.  
A tanácsadáson lehetőség nyílik a szűréshez tartozó labor értékelésére, további orvosi vizsgálatokra történő ajánlásra, valamint különböző diéták ismertetésére is.
 

A szűrővizsgálat tartalma:

  • 60 perces dietetikai tanácsadás
  • Laborvizsgálatok ( teljes vérkép, teljes vizelet+ üledék, vércukor, karbamid, kreatinin, totál bilirubin, direkt bilirubin, koleszterin, HDL koleszterin, LDL koleszterin, trigricerid, húgysav, nátrium, kálium, GOT, GPT, GGT, ALP, HbA1C, kalcium, magnézium)
WP DataTables

Online bejelentkezés a szűrésre

Dietetika

Dietetika

A dietetikus szakember egészséges és beteg embereknek nyújt segítséget a megfelelő táplálkozás kiválasztásában. Fontos megértenünk, hogy az elhízás önmagában még nem betegség, csak egy állapot, mely lehet a helytelen étrend egyik következménye, de valamilyen kór kísérő tünete is.

tovább