A sebészet az orvostudomány azon ága, amely a külső vagy a belső szervek elváltozásait vagy betegségeit műtéttel vagy különböző eszközös beavatkozásokkal gyógyítja. Éppen ezért a sebészet nem köthető egyetlen szervhez vagy szervrendszerhez sem, a sebészet mindegyikkel egyformán foglalkozik. Specializálódott szakágak viszont léteznek, így megkülönböztetünk hasi-, mellkasi, érsebészetet, idegsebészetet vagy éppen a plasztikai sebészetet.  Ma már egyre inkább elterjedté váltak a kevésbé invazív megoldások, így nem ritka az egynapos sebészeti ellátás sem, mely után a Páciens a műtét napján már távozhat is az intézményből.

A Dimenzió Egészségközpont sebészeti tanácsadásán tapasztalt sebész szakorvos segíti Pácienseinket. Az általános sebészeti beavatkozásokat minden esetben alapos kórtörténet áttekintés, diagnózis felállítás, műtéti terv kialakítás, ellátástervezés előzi meg.

Az előzetes kivizsgálásokat (képi diagnosztikai eljárások (ultrahang), labor vizsgálatok, EKG) a Dimenzió Egészségközpontban, az esetlegesen szükséges röntgenfelvételeket partnerintézményünkben hosszabb várakozás nélkül elvégezzük.  Sebészeti tanácsadásunkon lehetőség van sebészeti beavatkozásokkal kapcsolatban másodvélemény kiadására.
Vizsgálat neve
Ára (Ft)-20%
kedvezmény

MKB-Pannónia
egészségpénztár tagnak
(Ár / Ft)

Részletek
-10%
kedvezmény

Egyéb egészségpénztár tagnak
(Ár / Ft)

Részletek
Szakorvosi vizsgálat 19 50015 600 17 550
Kontroll szakorvosi vizsgálat (3 hónapon belül) 13 00010 400 11 700
Szakvizsgálatot követő lelet megbeszélés 5 0004 000 4 500