A pajzsmirigy rendellenesség előfordulási gyakoriságát tekintve hazánkban is népbetegségnek számít. A pajzsmirigy elváltozásai igen változatosak lehetnek, korai észlelésük a megfelelő kezelés szempontjából is különösen fontosak.

A pajzsmirigy által termelt hormonok szinte minden szervre hatással vannak. Ezért a működésében keletkezett zavarokra igen szerteágazó tünetek utalnak, így gyakran későn diagnosztizálják a betegségeket.

A tüneteket nem elegendő felismerni, a betegség kezelését endokrinológus szakemberre kell bízni. A DIMENZIÓ Egészségközpontban lehetőség van az elváltozások alapos kivizsgálására, kezelésére sorban állás és beutaló nélkül.

A csomag tartalma:

  •  Endokrinológiai konzultáció
    Az endokrinológia a belgyógyászat speciális ága, amely a belső elválasztású (endokrin) mirigyek betegségeivel foglalkozik, mint a túlzott szőrösödés, különböző bőrbetegségek, hajhullás, elhízás és pajzsmirigy problémák.
  • Pajzsmirigy ultrahang
    A pontos diagnózis elengedhetetlen része az ultrahangvizsgálat, melynek segítségével az egész pajzsmirigy állapota (mérete, felépítése, az esetleges gyulladások, daganatok, cysták jelenléte) vizsgálható. Ez egy fájdalommentes, káros hatásokkal nem járó, sugármentes, megbízható eljárás.
  • Vérvizsgálatok a pajzsmirigy betegségek kiszűrésére
    A pajzsmirigy a szervezet szinte minden sejtjére, szövetére hatást fejt ki. A pajzsmirigy betegségek vérvétel során mért laboratóriumi eltéréseket  mutathatnak, melyek korai felismerésével időben megkezdhető a terápia, kezelés.

Részletesen: TSH, T3, T4, anti-TPO, tireoglobulin, TRAK

Magánszemélyek részére
A szûrés ideje: 1 óra
A szûrés ára: 52 000 forint
Egészségpénztár tagoknak kedvezmény:
-20% MKB-Pannónia egészségpénztár tagnak:
41 600 forint
-10% Egyéb egészségpénztár tagnak:
46 800 forint
A kedvezmény részletei ›
Online bejelentkezés ›
Munkáltatók részéreEgyedi ajánlatkérés