Őszbúcsúztató ajánlatok DIMENZIÓ-MED Egészségközponttól

Óvja egészségét télen, az Ünnepek előtt  is! A DIMENZIÓ- MED Egészségközpont szakorvosai és munkatársai mindent megtesznek ennek érdekében. Szakrendeléseink és szűréseink széles skáláján a család minden tagja megtalálja a korának és panaszának megfelelő vizsgálattípusokat!
Vegye igénybe novemberi akcióinkat, látogassa meg szakrendeléseinket!
 
Ne feledje: MKB -Pannónia Egészségpénztári tagság esetén minden szolgáltatásunkból
20 % kedvezményt biztosítunk!
 

AKCIÓS AJÁNLATOK NOVEMBER HÓNAPBAN

  • AKCIÓ – Urológiai vizsgálat, prosztatarák szűréssel 30 % kedvezménnyel*
Vegye igénybe urológiai szakvizsgálatunkat, PSA vizsgálatunkat 30 % kedvezménnyel!

 
Az Ausztráliából indult Movember mozgalom célja felhívni a férfiak figyelmét arra, hogy ne hanyagolják el egészségüket, figyeljenek oda a problémákra, rendszeresen vegyenek részt szűrővizsgálatokon, így prosztataszűrésen is . Ezért érdemes, 45 éves kor felett urológiai szűrővizsgálaton részt venni. A MOVEMBER mozgalomról bővebben honlapunkon olvashat.
 
  • AKCIÓ – Fogkő eltávolítás, fogtömés 50 % kedvezménnyel *
November hónapban kihelyezett fogászati rendelőnkben a fogkőeltávolítás, a fogtömés 50 %-os kedvezménnyel vehető igénybe.

 
Kihelyezett rendelőnk minden igénynek megfelelő, magas színvonalon áll Páciensenk rendelkezésére, hogy Önnek az összes fogorvosi kezeléssel kapcsolatos szorongása elszálljon.
A rendelő berendezései és eljárásai maximálisan megfelelnek az európai normáknak. Kizárólag kiváló minőségű alapanyagokat használnak, a fő cél a fájdalommentesség, arra törekedve, hogy a Páciens mosolyogva hagyja el a fogászati széket. Aktuális árainkról a honlapon tájékozódhat. Bővebb információ kérés és bejelentkezés a 06-20 / 9793-361-es telefonszámon, vagy dental-bau@chello.hu e-mail címen lehetséges.
 

 ISMERJE MEG A DIMENZIÓ- MED EGÉSZSÉGKÖZPONT SZAKRENDELÉSEIT, SZOLGÁLTATÁSAIT!

  • Lisztérzékenység- cöliákia szűrés
Tudta, hogy ma már egy egyszerű vérvétellel megállapítható a gluténérzékenység?
A gluténérzékenység vagy cöliákia a szervezet egészét érintő betegség, melynek oka a táplálékban lévő glutén és néhány hasonló molekula által kiváltott kóros immunreakció. Glutént tartalmaz a búza-, árpa- és rozsliszt. A betegség bármilyen életkorban előfordulhat. Bővebben a lisztérzékenységről honlapunkon olvasható.
 
  • Nőgyógyászati szakrendelés a DIMENZIÓ-MED Egészségközpontban
A rendszeres nőgyógyászati vizsgálat minden nő életében kiemelkedően fontos jelentőséggel bír. A nőgyógyászati szűrővizsgálatokkal kiszűrhetők a rosszindulatú daganatos betegségek, de az alhasi fájdalmak, a petefészekciszták, a szexuális úton terjedő betegségek, továbbá a különféle gombás és bakteriális fertőzések által okozott gyulladásos panaszok hátterében álló okok is hamar felderíthetőek. Egészségközpontunkban teljes körű nőgyógyászati rákszűréssel (kolposzkópia, citológia), és nőgyógyászati ultrahanggal állunk kedves Pácienseink rendelkezésére délelőtt és délutáni időpontokban egyaránt.
 
  • Gasztroenterológiai szakrendelés
A gasztroenterológia az emésztőrendszerrel, illetve annak betegségeivel foglalkozó tudományág, mely a belgyógyászat egyik részterülete. Ide tartoznak a nyelőcső, a gyomor, a vékony- és vastagbél, a máj, a hasnyálmirigy, az epehólyag- és epevezeték betegségei. A gasztroenterológus szakorvosok e betegségek felismerésével, a diagnózis felállításával és kezelésével foglalkoznak.
Ha bármilyen emésztőrendszeri problémával küzd, forduljon hozzánk és szakorvosainkhoz bizalommal! Ne várja meg a súlyosabb betegségek kialakulását!
 
  • Pajzsmirigy szűrés
A pajzsmirigy rendellenesség előfordulási gyakoriságát tekintve hazánkban is népbetegségnek számít. A pajzsmirigy elváltozásai igen változatosak lehetnek, korai észlelésük a megfelelő kezelés szempontjából is különösen fontosak. A pajzsmirigy által termelt hormonok szinte minden szervre hatással vannak. Ezért a működésében keletkezett zavarokra igen szerteágazó tünetek utalnak, így gyakran későn diagnosztizálják a betegségeket. A tüneteket nem elegendő felismerni, a betegség kezelését endokrinológus szakemberre kell bízni. A DIMENZIÓ-MED Egészségközpontban lehetőség van az elváltozások alapos kivizsgálására, kezelésére sorban állás és beutaló nélkül. A szűrésről honlapon olvashat bővebben!
 
További információ és időpontkérés:
DIMENZIÓ-MED Egészségközpont
1054 Budapest, Vécsey u. 3.
Tel: (36 1) 794-9179
e-mail: info@dimenzio.net
www.dimenzio.net
* Az akció 2019. 11. 04-től 2019. 12. 01-ig érvényes, és más kedvezménnyel nem vonható össze.