Akciók és ajánlatok a DIMENZIÓ Egészségközponttól

Kétségtelen tény, hogy manapság az egészség megőrzése és az egészséges életmód egyre hangsúlyosabb szerepet kap a mindennapi életben. Egészségközpontunk folyamatosan bővülő szolgáltatásai, szűrései is az egészségmegőrzést támogatják. Várjuk minden kedves régi és Új Páciensünket, hiszen az időben megtörtént szűrővizsgálat életet is menthet.

Ne feledje: MKB -Pannónia Egészségpénztári tagság esetén minden szolgáltatásunkból 20 % kedvezményt biztosítunk!
 

Akciós szolgáltatások JÚNIUS HÓNAPBAN

  • AKCIÓ – Alapszűrés igénybevétele esetén szívultrahang 50% kedvezménnyel

Az átfogó szűrővizsgálat kiterjed a gyomor-és bélrendszeri, szív- és érrendszeri, szemészeti, nőgyógyászati, urológiai megbetegedések kivizsgálására. Tartalmaz egy belgyógyászati szakvizsgálatot, labort, EKG-t, szemészeti vizsgálatot, hasi vagy nyaki ultrahangot, és egy nőgyógyászati vagy urológiai szűrést. Ezt a csomagot azoknak ajánljuk, akik szeretnének tisztában lenni egészségi állapotukkal, akiknek fontos a prevenció, a betegségek megelőzése vagy korai diagnosztizálása. Javasoljuk továbbá közép- és felsővezetőknek, valamint 40 éves kor alatt kétévente, 40 év felett pedig évente.

Átfogó szűrőcsomagunk igénybevétele esetén szívultrahang vizsgálatunkhoz most 50% kedvezménnyel juthat hozzá, 9.750 Ft-os áron!

 

  • AKCIÓ – Ortopédiai szakvizsgálat 30% kedvezménnyel

Az ortopédia a tartó- és mozgató szervrendszer (azaz a csont- és izomrendszer) szerzett és veleszületett rendellenességeire és azok kezelésére specializálódott szakterület. Az orvostudomány e területe a csont- és izomrendszer, a végtagok, a gerinc és a járulékos szervek alakjának és működésének helyreállításával, megőrzésével és fejlesztésével foglalkozik, melyekhez gyógyszeres, sebészi és fizikai módszereket egyaránt alkalmaz.
Amenniyben végtag- vagy hátfájdalom gyötri, mely több napi pihentetés után sem szűnik, ne késlekedjen, keresse fel ortopédiai szakrendelésünket!

Használja ki most a 30%-os kedvezményt, így az ortopédiai szakvizsgálat 13.650 Ft-os áron érhető el!

 
További információ és időpontkérés:
DIMENZIÓ Egészségközpont
1054 Budapest, Vécsey u. 3.
Tel: (36 1) 794-9179
e-mail: info@dimenzio.net
www.dimenzio.net

* Az akció 2019. 06. 01-től 2019. 06. 30-ig érvényes, és más kedvezménnyel nem vonható össze.