Testi-lelki egészségmegőrzés DIMENZIÓ-MED Egészségközpontban

Kétségtelen tény, hogy manapság az egészség megőrzése és az egészséges életmód egyre hangsúlyosabb szerepet kap a mindennapi életben. Egészségközpontunk folyamatosan bővülő szolgáltatásai, szűrései is az egészségmegőrzést támogatják. 2020 -ban is várjuk minden kedves régi és Új Páciensünket.

Ne feledje: MKB -Pannónia Egészségpénztári tagság esetén minden szolgáltatásunkból 20 % kedvezményt biztosítunk!

 

AKCIÓS AJÁNLATOK JANUÁR HÓNAPBAN

  • AKCIÓ – Inzulinrezisztencia szűrés 30% kedvezménnyel*

Január hónapban 52 000 Ft helyett 36 400 Ft vehető igénybe szűrővizsgálatunk.

A vizsgálati csomagot olyan Pácienseinknek ajánljuk, akik túlsúllyal küzdenek, és emellett a következők bármelyike jelen van: családjukban előfordult cukorbetegség, magas a vérzsír szintjük, magas vérnyomással küzdenek, nehezen esnek teherbe, kevés fizikai aktivitást végeznek, vagy policisztás petefészek (PCO) szindrómájuk van. Mivel az inzulin rezisztencia visszafordítható állapot, így időben történő felismerése és kezelése kiemelten fontos.  A szűrésről bővebben honlapunkon olvashat.
 

  • AKCIÓ – Bőrgyógyászati szakvizsgálat, melanoma szűrés 30 % kedvezménnyel *

Január hónapban a bőrgyógyászati szakvizsgálat, a melanoma szűrés 19 500 Ft helyett 13 650 Ft-ért vehető igénybe.

 
Megszámlálhatatlanul sok anyajegye van? Mindegyiknek más és más a formája, a színe? Kiemelkedik a bőrből, vastagodik, nő, göbössé válik? Sokat napozott vagy rendszeresen szoláriumba jár? A melanoma szűrés nem fáj, nem tart órákig, viszont életet menthet! Mikor járt utoljára bőrgyógyásznál? Ha a válasza, több, mint 1 éve, akkor itt az ideje újra elmenni anyajegy szűrésre! A bőrgyógyászati konzultáció során lehetősége nyílik arra, hogy a teste teljes felületét megvizsgáltassa bőrgyógyász szakorvosunkkal, illetve ha egyéb bőr problémái vannak, azzal kapcsolatosan is segítséget nyújtanak szakorvosaink.

 

ISMERJE MEG A DIMENZIÓ- MED EGÉSZSÉGKÖZPONT SZAKRENDELÉSEIT, SZOLGÁLTATÁSAIT!

  • DIMENZIÓ Mozgásstúdió

Örömünkre szolgál, hogy 2020 januártól megnyitja kapuit a DIMENZIÓ-MED Mozgásstúdió. Ép testben, ép lélek – Hiszünk a test és a lélek harmóniájában. Családias és igényes környezetben várjuk a testi-lelki kikapcsolódásra vágyókat, legyen szó bármilyen korosztályról. Mozgásstúdiónkban egyre több, és változatosabb terápiákat végzünk, ezzel segítve Pácienseinknek a hatékonyabb gyógyulását, rehabilitációját. Változatos gyógytorna, manuálterápia és gyógymasszázs szolgáltatásainkra, valamint csoportos óráinkra (jóga, pilates, gerinctorna) szeretettel várunk minden mozgásra, feltöltődésre vagy fejlődésre vágyó korosztályt, Hölgyeket és Urakat egyaránt.
 

  • Reumatológia szakrendelés

A reumatológus foglalkozik a gerinc, a porckorongok, a csontok, az ízületek és a körülvevő szalagok, ínak, izmok megbetegedéseivel. Reumatológiai betegségek közé tartoznak az ún. gyulladásos (autoimmun vagy anyagcsere eredetű) ízületi betegségek, a kopásos ízületi megbetegedések, a csontritkulás, valamint a gerinc fájdalmas állapotai is.  Ha Ön is a fent leírt problémák valamelyikével küzd, keresse fel Dr. Kovács Ferenc reumatológus szakrendelését.
 

  • Diabetológia szakrendelés

A diabetológiai konzultáció során a szakmai irányelveknek megfelelően az 1-es és 2-es típusú cukorbetegség, illetve a terhességi diabetes betegek kivizsgálása, terápia beállítása, ellenőrzése, szövődmény felmérés, gondozása történik. Dr. Nagy Erzsébet diabetológus-endokrinológus szakorvosunk várja a fenti problémákkal küzdő Pácienseket.
 

  • Pulmonológia szakrendelés a Dimenzió – MED Egészségközpontban

Ma több mint 600 ezer krónikus obstruktív tüdőbeteg és több mint 250 ezer asthma bronchialéban szenvedő beteg él Magyarországon. Tüdőgyógyászati magánrendelések alkalmával gyakori diagnosztikai eljárás még a légzésfunkciós vizsgálat, a spirometria, mely során egy harang alakú eszközön keresztül lélegzik ki és be a páciens. Egészségközpontunkban a légzőszervi megbetegedések vizsgálatához megfelelő diagnosztikus háttér áll rendelkezésre. Képalkotó vizsgálatok (röntgen, ultrahang, CT, MR), allergén kimutatására bőrpróba (Prick teszt) vagy vérből az allergén specifikus IGE kimutatása, légzésfunkciós vizsgálat, a légúti betegségek kivizsgálásához kapcsolódó társszakmák (fül-orr-gégészet, gasztroenterológia) jelenléte.

 
 
További információ és időpontkérés:
DIMENZIÓ-MED Egészségközpont
1054 Budapest, Vécsey u. 3.
Tel: (36 1) 794-9179
e-mail: info@dimenzio.net
www.dimenzio.net
* Az akció 2020. 01. 06-tól 2020. 02. 03-ig érvényes, és más kedvezménnyel nem vonható össze.