Akciók és ajánlatok a DIMENZIÓ Egészségközponttól

Kétségtelen tény, hogy manapság az egészség megőrzése és az egészséges életmód egyre hangsúlyosabb szerepet kap a mindennapi életben. Egészségközpontunk folyamatosan bővülő szolgáltatásai, szűrései is az egészségmegőrzést támogatják. Várjuk minden kedves régi és Új Páciensünket, hiszen az időben megtörtént szűrővizsgálat életet is menthet.

Ne feledje: MKB -Pannónia Egészségpénztári tagság esetén minden szolgáltatásunkból 20 % kedvezményt biztosítunk!
 

Akciós szolgáltatások ÁPRILIS HÓNAPBAN

  • AKCIÓ – Gyomor- és bélrendszer szűrés 30% kedvezménnyel

A gyomor-bélrendszer elváltozásai rendkívül sokféle, jellegükben egymástól teljesen eltérő panaszokat és tüneteket okozhatnak. Azonnali kivizsgálás szükséges, amennyiben indokolatlan fogyást, elhúzódó hasmenést vagy székrekedést, véres székletűrítést, elhúzódó hasi fájdalmakat, hányingert vagy hányást tapasztal. A szűrőcsomag tartalmaz egy átfogó laborvizsgálatot, hasi és kismedencei ultrahang vizsgálatot, belgyógyászati konzultációt valamint egy 12 elvezetéses nyugalmi EKG-t. A szűrés 1,5-2 órát vesz igénybe. Kérjük, 4 órával a lefoglalt időpont előtt már ne étkezzen, de 0,5-1 liter szénsavmentes ásványvizet fogyasszon el, telt hólyaggal érkezzen valamint rendszeresen szedett gyógyszereit a megszokott időben vegye be.

Vegye igénybe gyomor- és bélrendszeri szűrőcsomagunkat most akciósan 31.500 Ft-ért!

 

  • AKCIÓ – Inhalatív allergia panelek 30% kedvezménnyel

Az allergiavizsgálat során a tüneteket okozó allergén azonosítása a legfőbb cél. A vizsgálat elvégezhető provokációs tesztek segítségével (Prick teszt) és vérvétel útján is. Míg a provokációs teszt során a szervezet (bőr) kis mennyiségű allergénnel kerül kontaktusba, addig a vérből történő allergiavizsgálat esetén az allergén specifikus IgE-t mérjük. Az IgE molekulák azok az ellenanyagok, melyeket az immunrendszer termel azért, hogy felismerje, majd semlegesítse a szervezetbe került idegen anyagokat. A Prick teszt allergiaszezonben nem végezhető, ellenben az inhalatív allergiavizsgálatot vérből az év bármely szakaszában el lehet végezni. Amennyiben allergia gyötri, ne hagyja ki a 40 vagy a 20 inhalatív allergént vizsgáló vérvétel lehetőségét!
 

Használja ki most a 30%-os kedvezményt, így a 40-es panel ára 12.950 Ft, míg a 20-as panel 9.450 Ft-os áron érhető el!

 
További információ és időpontkérés:
DIMENZIÓ Egészségközpont
1054 Budapest, Vécsey u. 3.
Tel: (36 1) 794-9179
e-mail: info@dimenzio.net
www.dimenzio.net

* Az akció 2019. 04. 01-től 2019. 04. 30-ig érvényes, és más kedvezménnyel nem vonható össze.