Évnyitó akciók és ajánlatok DIMENZIÓ Egészségközponttól

Kétségtelen tény, hogy manapság az egészség megőrzése és az egészséges életmód egyre hangsúlyosabb szerepet kap a mindennapi életben. Egészségközpontunk folyamatosan bővülő szolgáltatásai, szűrései is az egészségmegőrzést támogatják. Várjuk minden kedves régi és Új Páciensünket, hiszen az időben megtörtént szűrővizsgálat életet is menthet.

Ne feledje: MKB -Pannónia Egészségpénztári tagság esetén minden szolgáltatásunkból 20 % kedvezményt biztosítunk!
 

Akciós szolgáltatások FEBRUÁR HÓNAPBAN

  • AKCIÓ – Reumatológiai szakrendelés 30 % kedvezménnyel

A reumatológia a mozgásszervi betegségek konzervatív, azaz nem műtéti kezelésével foglalkozó orvosi tudományága, mely a gerinc és az ízületek nem traumás eredetű megbetegedéseire specializálódott.
Az idült fájdalmak között leggyakoribb a hát és gerincfájdalom. A hátfájásokat nagyobb részben a hátizmok gyengesége, valamint a gerinc különböző deformitásai okozza, kisebb részben porckorongsérv is szerepet játszhat.
Az idült betegségek sok esetben gyógyíthatók, vagy fájdalommentessé tehetők, a hátfájások pedig a legtöbb esetben komplex terápia segítségével megszüntethetők.

 

Vegye igénybe reumatológia szakorvosi vizsgálatunkat most akciósan 13.650 Ft-ért!
 

  • AKCIÓ – Melanoma szűrés 30 % kedvezménnyel

A melanoma a festéktartalmú sejtek rosszindulatú burjánzása, mely a leggyakoribb daganatok listáján a nyolcadik helyen áll.
Az elmúlt években jelentősen megemelkedett a melanomás betegek száma, a középkorú nők a legveszélyeztetettebbek, mely részben a túlzásba vitt napozásnak köszönhető. Hasonlóan magas kockázati tényező a fehér bőr, a sok és/vagy szabálytalan anyajegy.
A bőrrák (melanoma) egy rendkívül rosszindulatú daganattípus, már korai stádiumban ad áttétet, a késői felismerés esetén pedig a betegek fele meghal.
A melanóma szűrés mindösszesen 15-20 percet vesz igénybe, és teljesen fájdalommentes.

 

Használja ki bőrgyógyászati rákszűrésünket most 30% kedvezménnyel, 13.650 Ft-os áron!

 
További információ és időpontkérés:
DIMENZIÓ Egészségközpont
1054 Budapest, Vécsey u. 3.
Tel: (36 1) 794-9179
e-mail: info@dimenzio.net
www.dimenzio.net

* Az akció 2019. 02. 07-től 2019. 03. 03 -ig érvényes, és más kedvezménnyel nem vonható össze.