Testi-lelki egészségmegőrzés a DIMENZIÓ-MED Egészségközpontban

Október hónapban több egészségügyi világnapot is ünnepelhetünk. Ezek a világnapok a mellrák elleni küzdelemre (október hónap), a látásra (október 15.), valamint a lelki egészség fontosságára (október 10.) hívják fel figyelmünket. A fent leírtak szellemében a DIMENZIÓ-MED Egészségközpont várja minden új és visszatérő Pácienseit és azok hozzátartozóját. Tegyünk együtt az egészségért!
 
Ne feledje: MKB -Pannónia Egészségpénztári tagság esetén minden szolgáltatásunkból
20 % kedvezményt biztosítunk!
 

AKCIÓS AJÁNLATOK OKTÓBER HÓNAPBAN

  • AKCIÓ – Emlő ultrahang vizsgálat 30 % kedvezménnyel*
Vegye igénybe emlő ultrahang vizsgálatunkat -30 % kedvezménnyel, 17. 000 Ft helyett 11. 900 Ft-ért!
 
Az emlőrák korai kimutatására alkalmas mammográfiás vizsgálat 40 éves kor felett javasolt a hölgyek számára. Erről a szűrővizsgálatról - a népegészségügyi kampányoknak köszönhetően - csaknem minden nő hallott már. Arról viszont csak jóval kevesebben, hogy negyvenéves kor alatt - a nőgyógyász által elvégzett, tapintásos vizsgálat mellett - az emlők ultrahangos vizsgálata az elsődleges vizsgálómódszer. Az ultrahangos vizsgálat alkalmankénti, szűrővizsgálati jelleggel történő igénybevétele, tehát minden húsz év feletti hölgy számára javasolható.
 
  • AKCIÓ – Neurológiai szakvizsgálat 30 % kedvezménnyel *
Október hónapban neurológiai szakvizsgálatot 19. 500 Ft helyett 13. 650 Ft-ért veheti igénybe!
 
A neurológia az idegrendszer rendellenességeivel foglalkozik, azon belül is az összes olyan betegség diagnosztizálásával és gyógyításával, amelyek a központi- és perifériás idegrendszer működését befolyásolják. Neurológus szakorvosaink feladata a neurológiai rendellenességek kivizsgálása, diagnosztizálása és kezelése. Elsősorban a demencia, mozgásszervi zavarok, fejfájás, epilepszia, alvászavarok, sclerosis multiplex, neuromuszkuláris betegségek felderítése a feladat. Bővebben szakorvosainkről honlapunkon olvashat.
 
 

ISMERJE MEG A DIMENZIÓ- MED EGÉSZSÉGKÖZPONT SZAKRENDELÉSEIT, SZOLGÁLTATÁSAIT!

  • Komplex szemészeti szakvizsgálat
A szemészeti vizsgálatok elsődleges célja a szem állapotának, szakorvos által történő felmérése olyan panaszmentes időszakban, amikor esetleg észrevétlen módon valamely kóros, a látást rontó folyamat elkezdődhet. Ezek a kóros, a látást későbbiekben rontó folyamatok számos esetben megelőzhetőek, vagy kifejlődésük a korai szakban megállítható. A vizsgálat kiterjed a szemnyomás mérésre, látás vizsgálatra, szemfenék vizsgálatra, valamint a látóidegek vizsgálatára is.
Szemészeti szakrendelésünkre a család minden tagját várjuk, szűrés, vagy egyéb akut problémákkal (pl. gyulladás) kapcsolatban is!
 
  • Lelki egészségünk érdekében- Pszichológia a DIMENZIÓ-MED Egészségközpontban
A mai modern felfogásunk szerint a pszichológia az emberi gondolkozás, viselkedés és érzelmi élet összefüggéseit vizsgáló tudományterület. A pszichológiai ellátást nemcsak a mentális zavarral élők, hanem olyan egészséges, jól alkalmazkodó emberek is gyakran igénybe veszik, akik valamely életterületen jelentkező problémával szeretnének dolgozni, szeretnék önismeretüket elmélyíteni, viselkedésükben, emberi kapcsolataikban változásra vágynak. A lélektani munka segíthet az önismeret fejlesztésében, ezáltal életminőségünk javulhat, emberi kapcsolataink fejlődhetnek. Pszichológiai rendelésünkről honlapunkon olvashat.
 
  • Kardiológiai szűrés
Magas vérnyomása van? Gyakran érez felgyorsult szívdobogást? Családjában előfordult már szívinfarktus, egyéb szívbetegség? Előzze meg a komoly szív probléma kialakulását szűrésünkkel! A kardiológiai szűrés a szív eredetű betegségek időben történő felismerésére, valamint már kimutatott betegségek következményeinek, a szív állapotának megítélésére szolgál (pl. magas vérnyomás, szívzörej, ritmuszavar, korábbi szívinfarktus, szívműtét után). Komplett szűrésünk tartalmáról és az árakról honlapunkon olvashat.
 
  • Pulmonológia szakrendelés a Dimenzió – MED Egészségközpontban
Ma több mint 600 ezer krónikus obstruktív tüdőbeteg és több mint 250 ezer asthma bronchialéban szenvedő beteg él Magyarországon. Tüdőgyógyászati magánrendelések alkalmával gyakori diagnosztikai eljárás még a légzésfunkciós vizsgálat, a spirometria, mely során egy harang alakú eszközön keresztül lélegzik ki és be a páciens. Egészségközpontunkban a légzőszervi megbetegedések vizsgálatához megfelelő diagnosztikus háttér áll rendelkezésre. Képalkotó vizsgálatok (röntgen, ultrahang, CT, MR), allergén kimutatására bőrpróba (Prick teszt) vagy vérből az allergén specifikus IGE kimutatása, légzésfunkciós vizsgálat, a légúti betegségek kivizsgálásához kapcsolódó társszakmák (fül-orr-gégészet, gasztroenterológia) jelenléte.
 
További információ és időpontkérés:
DIMENZIÓ-MED Egészségközpont
1054 Budapest, Vécsey u. 3.
Tel: (36 1) 794-9179
e-mail: info@dimenzio.net
www.dimenzio.net
* Az akció 2019. 10. 01-től 2019. 10. 31-ig érvényes, és más kedvezménnyel nem vonható össze.