Nyár végi akciók és ajánlatok a DIMENZIÓ-MED Egészségközpontban

A nyár utolsó hónapjában is várjuk régi és új pácienseinket! Szakítson önmagára egy órát , és törődjön egészségével! Az egészség kincs, éppen ezért az egészségvédelem és annak megőrzése, az egészséges életmód egyre nagyobb hangsúlyt kap a mindennapi életünkben. A megelőzés valóban életet ment!
 
Ne feledje: MKB -Pannónia Egészségpénztári tagság esetén minden szolgáltatásunkból 20 % kedvezményt biztosítunk!
 

AKCIÓS AJÁNLATOK Augusztus HÓNAPBAN

Vegye igénybe inhalatív és nutritív allergia vizsgálati csomagjainkat 30%-os kedvezménnyel!
 
Az orvostudomány mai állása szerint az allergiás megbetegedések sajnos nem megelőzhetőek és nem gyógyíthatók, viszont kezelhetőek. Ha pontosan tudjuk, mire vagyunk allergiások, lehetőségünk van rá, hogy elkerüljük a kellemetlen tüneteket okozó környezetet és anyagokat, ételeket, ill. időben tudjuk elkezdeni a megfelelő terápiát.  Az allergének pontos kimutatására való a vérből történő allergia vizsgálati csomagok. (inhalatív, nutritív 20-as és 40-es  allergia panelek)
 
Augusztusban hónapban fül-orr-gégészeti szakvizsgálat 19.500 Ft helyett 13.650 Ft-ért veheti igénybe!
 
A fül- orr- gégészeti megbetegedések egy része szezonális, időjáráshoz, évszakhoz kötött. Nyáron is fordulnak elő tipikusan betegségek, gyerekeknél, felnőtteknél egyaránt, mint például a hallójárat gyulladás, középfül gyulladás, orr- és melléküreg gyulladás. Dr. Tóth András, fül-orr-gégész szakorvosunk szeretettel várja leendő Pácienseit!
 

ISMERJE MEG A DIMENZIÓ EGÉSZSÉGKÖZPONT SZAKRENDELÉSEIT, SZOLGÁLTATÁSAIT!

 
  • Kihelyezett fogászati ellátás
Egy jó fogorvos nagy kincs, azonban megtalálni számunkra a kedvező személyt, fogászati rendelőt nem egyszerű feladat.  Életünkben a fogászati beavatkozások hosszú távú befektetések, amelyek alapvetően befolyásolják egészségünket és életminőségünket. Dr. Csathó Krisztina  gyermek és felnőtt szakorvos, külső helyszínen, 7. kerületi rendelőjében magas színvonalú szolgáltatásokkal várja minden új Páciensét! Bejelentkezni a 06-20 /9793-361-es telefonszámon lehetséges.
 
  • 24 órás vérnyomás mérés (ABPM) és EKG (Holter monitor) monitorozás
Szívünk működése, vérnyomásunk óráról órára változhat. A kardiológiai vizsgálatok tárgykörébe tartozó 24 órás vérnyomásmérés és EKG monitorozás ezeket a változásokat rögzíti. Amennyiben panaszai vannak (vérnyomás kiugrások, gyakori rosszullétek, szív ritmuszavar, szapora pulzus) érdemes felkeresni kardiológiai szakrendelésünk. Az árakról és a vizsgálatokról bővebben honlapunkon olvashat!
 
  • ÚJ SZAKRENDELÉS – PULMONOLÓGIA
Augusztus hónaptól új szakrendeléssek várjuk Pácienseket. Dr. Major Katalin pulmonológus szakorvos a tüdő és a légutak megbetegedéseivel foglalkozik. A szakvizsgálaton felül speciális diagnosztikai vizsgálatok is rendelkezésre állnak, mint például légzésfunkciós vizsgálat, allergiára vonatkozó vizsgálatok (Prick teszt, vérből az allergén specifikus IGE kimutatás).  Bővebben tüdőgyógyászati szakrendelésünkről honlapunkon olvashat.
 
  • Trombózis hajlam szűrés
A vér alvadása számos fehérje (véralvadási faktor) összetett működése által valósul meg. Ha ez az érzékeny egyensúly valamelyik szabályozóegység hibája vagy hiánya miatt felbomlik, akkor az adott tényező funkciójától függően vérzékenység vagy indokolatlan véralvadás (trombózis, tromboembólia) alakul ki. Ezeket a hibákat általában öröklődő genetikai eltérések okozzák. A tromboembóliás betegségek 30-40 százalékáért ezek az öröklött tényezők felelősek. Trombózis hajlam szűrésünk ezen öröklött tényezők laborban történő kimutatásából, valamint angiológiai-érsebészeti és végtagi Doopler vizsgálatból áll. A szűrésről bővebben honlapunkon olvasható.
 
 További információ és időpontkérés:
 
DIMENZIÓ-MED Egészségközpont
1054 Budapest, Vécsey u. 3.
Tel: (36 1) 794-9179
e-mail:
info@dimenzio.net
www.dimenzio.net

 
* Az akció 2019. 08. 01-től 2019. 08. 31-ig érvényes, és más kedvezménnyel nem vonható össze