Sebészeti tanácsadás

A sebészet az orvostudomány azon ága, amely a külső vagy a belső szervek elváltozásait vagy betegségeit műtéttel vagy különböző eszközös beavatkozásokkal gyógyítja. Éppen ezért a sebészet nem köthető egyetlen szervhez vagy szervrendszerhez sem, a sebészet mindegyikkel egyformán foglalkozik. Specializálódott szakágak viszont léteznek, így megkülönböztetünk hasi-, mellkasi, érsebészetet, idegsebészetet vagy éppen a plasztikai sebészetet.  Ma már egyre inkább elterjedté váltak a kevésbé invazív megoldások, így nem ritka az egynapos sebészeti ellátás sem, mely után a Páciens a műtét napján már távozhat is az intézményből.

A Dimenzió Egészségközpont sebészeti tanácsadásán tapasztalt sebész szakorvos segíti Pácienseinket. Az általános sebészeti beavatkozásokat minden esetben alapos kórtörténet áttekintés, diagnózis felállítás, műtéti terv kialakítás, ellátástervezés előzi meg.

Az előzetes kivizsgálásokat (képi diagnosztikai eljárások (ultrahang), labor vizsgálatok, EKG) a Dimenzió Egészségközpontban, az esetlegesen szükséges röntgenfelvételeket partnerintézményünkben hosszabb várakozás nélkül elvégezzük.  Sebészeti tanácsadásunkon lehetőség van sebészeti beavatkozásokkal kapcsolatban másodvélemény kiadására.

Sebészeti tanácsadás szakrendelésünk ÁTMENETILEG szünetel!

Vizsgálat neve
Ára  (Ft)-20%
kedvezmény

MKB-Pannónia
egészségpénztár tagnak
(Ár / Ft)

Részletek
-10%
kedvezmény

Egyéb egészségpénztár tagnak
(Ár / Ft)

Részletek
Szakorvosi vizsgálat 25 00020 00022 500
Kontroll szakorvosi vizsgálat (3 hónapon belül) 17 00013 60015 300
Szakvizsgálatot követő lelet megbeszélés 10 0008 0009 000

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.