Egészségvédelem felsőfokon a DIMENZIÓ Egészségközpontban

 
Egészségközpontunk fókuszában az egészség, mint legfőbb érték áll, s mint ilyen, minden korosztály számára kiemelt fontossággal bír. Ennek érdekében szakorvosaink és  munkatársaink elkötelezettek és elhivatottak a betegségek megelőzésében, az egészségfejlesztés területén.
 
Nagy örömünkre szolgálna, ha velünk közösen venne részt Ön is ebben az örök érvényű munkában!

Ne feledje: MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező pénztári tagság esetén minden szolgáltatásunkból 20 % kedvezményt biztosítunk!*
 
 

AKCIÓS AJÁNLATOK AUGUSZTUS HÓNAPBAN

  • Táplálék intolarencia és táplálékallergia szűrővizsgálat*
Az ételallergia esetében a szervezet védekező rendszere tévesen úgy reagál bizonyos táplálékfélékre, mintha azok károsak lennének, ezért az immunrendszer sejtjei ellenanyagot termelnek, hogy az idegen anyaggal szemben védekezzenek. A legtöbb esetben az allergiás reakció azonnali tüneteket produkál. A tünetek lehetnek enyhék és súlyosak. A leggyakoribbak az emésztési zavarok, a hasmenés, gyomorfájdalom, hányinger, bőrviszketés, csalánkiütés, mellkasi fájdalom, duzzadt légutak, nehézlégzés, valamint az anafilaxia (súlyos, életveszélyes túlérzékenységi reakció, mely a teljes szervezetet érint.)
 
A szűrés 45. 000 Ft helyett augusztus hónapban 33.000 Ft!
A szűrés tartalmáról honlapunkon olvashat.
 
  • Komplex ultrahang szűrőcsomag (hasi-és kismedencei ultrahang, pajzsmirigy ultrahang, carotis (nyaki verőér) ultrahang *
Vegye igénybe ultrahang szűrőcsomagunkat 44.300 Ft helyett 33.000 Ft-ért!
 
Ultrahang vizsgálattal a betegségek korai, még tünet- és panaszmentes állapotukban felfedezhetőek. Segítséget nyújt a megfelelő terápia, illetve beavatkozás időben való elkezdéséhez. Az ultrahang vizsgálat bármely korban elvégezhető, 50 éves kor fölött azonban mindkét nemnél javasolt rendszeres hasi-kismedencei ultrahang és a nyaki erek ultrahang vizsgálata.
 

 ISMERJE MEG A DIMENZIÓ EGÉSZSÉGKÖZPONT SZAKRENDELÉSEIT, SZOLGÁLTATÁSAIT!

  • Komplex kardiológiai kivizsgálás
Kardiológiai szakrendelésünkön komplex vizsgálatot nyújtunk a szív és az erek állapotának felméréséhez. Pácienseink részére a még panaszt nem okozó betegségek korai kiszűrését, illetve már megállapított szív-érrendszeri betegségek komplex kezelését, gondozását végezzük. Szükség esetén lehetőség van terheléses EKG, 24 órás vérnyomásmérés, illetve 24 órás EKG elvégzésére is.Kardiológus szakorvosaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!
 
  • Szemészeti vizsgálat minden életkorban
A szemészeti vizsgálatok elsődleges célja a szem állapotának, szakorvos által történő felmérése olyan panaszmentes időszakban, amikor esetleg észrevétlen módon valamely kóros, a látást rontó folyamat elkezdődhet. Ezek a kóros, a látást későbbiekben rontó folyamatok számos esetben megelőzhetőek vagy kifejlődésük a korai szakban megállítható.
 
  • Fogászati szűrés
Egy jó fogorvos nagy kincs, azonban megtalálni számunkra a kedvező személyt, fogászati rendelőt nem egyszerű feladat.  Életünkben a fogászati beavatkozások hosszú távú befektetések, amelyek alapvetően befolyásolják egészségünket és életminőségünket.Fogásztati ellátásunkról honlapunkon olvashat.
 
  • HPV szűrés nőgyógyászati szakrendelésünkön
A HPV vírus ma az egyik leggyakoribb szexuális úton terjedő kórokozó. Bár elterjedtségével kapcsolatban pontos adatokkal nem rendelkezünk, egyes becslések szerint a szexuálisan aktív nők mintegy 20-40%-a lehet fertőzött. És hogy miért pont a nőkkel kapcsolatban említünk számokat? Mert a vírus elsősorban e nem képviselőit veszélyezteti, a méhnyakrákok döntő többségéért a HPV-vírus tehető felelőssé. A HPV szűrésről és nőgyógyászati szakrendelésünkről bővebben honlapunkon olvashat.
 
 
További információ és időpontkérés:
DIMENZIÓ Egészségközpont
1054 Budapest, Vécsey u. 3.
Tel: (36 1) 794-9179
e-mail: info@dimenzio.net
www.dimenzio.net

* Az akció 2018. 08. 01-től 2018.08. 31 -ig érvényes, és más kedvezménnyel nem vonható össze.