Tavaszi frissesség és egészségmegőrzés a DIMENZIÓ Egészségközpontban

Kétségtelen tény, hogy manapság az egészség megőrzése és az egészséges életmód egyre hangsúlyosabb szerepet kap a mindennapi életben. Egészségközpontunk folyamatosan bővülő szolgáltatásai, szűrései is az egészségmegőrzést támogatják. Várjuk minden kedves régi és Új Páciensünket, hiszen az időben megtörtént szűrővizsgálat akár életet is menthet.
 
 

AKCIÓS AJÁNLATOK ÁPRILIS HÓNAPBAN

  • INGYENES  fogászati szűrővizsgálat, fogászati terv készítés

Bizonyára Ön egyetért velünk abban, hogy egy jó fogorvos nagy kincs, azonban megtalálni számunkra a kedvező személyt, fogászati rendelőt nem egyszerű feladat.  Életünkben a fogászati beavatkozások hosszú távú befektetések, amelyek alapvetően befolyásolják egészségünket és életminőségünket. Április hónapban INGYENES fogászati szűréssel és fogászati terv készítéssel várja fogorvosunk,  Dr.Csathó Krisztina felnőtt- és gyermekfogszakorvos, 25 éves szakmai tapasztalattal minden kedves Páciensét VII. kerületi rendelőjében.
  • Kardiológia szűrőcsomag

Bizonytalan mellkasi panaszai vannak? Gyakran érzi, hogy össze-vissza ver a szíve? Családjában már fordult elő szívbetegség?
 
Előzze meg a komoly szív probléma kialakulását szűrésünkkel, mely ÁPRILIS havi akciónk keretében 34.000 Ft-ért vehető igénybe!Bővebben a szűrésről ho nlapunk, az alábbi linkre kattintva olvashat.
 

TOVÁBBI AJÁNLATAINK:

  • Ultrahang vizsgálatok várólista nélkül a DIMENZIÓ Egészségközpontban

Belelátni az emberi szervezetbe, ezzel eseteként megelőzni az orvosi beavatkozást, megelőzni a nagyobb bajt, mindezt a legkisebb kockázat nélkül - ez az ultrahangos diagnosztika szerepe a modern orvoslásban. Ultrahang vizsgálatainkról és azok áráról bővebben honlapunkon olvashat. A DIMENZIÓ Egészségközpontban várakozás és beutaló nélkül fogadjuk pácienseinket.
  • Urológiai szakrendelés

A prosztatarák a férfiak második leggyakoribb daganata, a hólyagrák 4.-5. helyen áll a sorban. Növekszik a vesedaganatos betegek száma is. A prosztata-és egyéb húgyúti problémákkal mindenképpen érdemes időben urológushoz fordulni! Dr. Kisbenedek László urológusunk várja minden régi és új Páciensét komplex urológiai vizsgálattal. Az Egészségközpontban lehetősége van PSA vizsgálatra is, ami a szűrés szerves részét képzi.
  • Bőrgyógyászati szakrendelés

A bőrgyógyászati vizsgálat, azon belül az anyajegyek szűrése nem fáj, nem tart órákig, viszont életet menthet! Mikor járt utoljára bőrgyógyásznál? Ha a válasza, több mint 1 éve, akkor itt az ideje újra elmenni egy teljes testen történő anyajegy szűrésre!
A bőrgyógyászati konzultáció során lehetősége nyílik arra, hogy a teste teljes felületét megvizsgáltassa bőrgyógyász szakorvosukkal. A melanoma szűrés mellett Egészségközpontunk bőrgyógyász szakorvosai (Dr. Fejős Zsuzsanna, Dr. Dinnyés Mária)  fogadják a különböző bőrproblémákkal küzdő Pácienseket is (ekcméma, akne, bőrgomba, fibróma stb.).
  • Árváltozás a DIMENZIÓ Egészségközpontban

Felhívjuk kedves Pácienseink figyelmét, hogy 2017.04.01-től az Egészségközpont áraiban változás várható!
A pontos árakat honlapunkon megtalálja. Amennyiben további kérdése lenne, kérjük, keressen fel minket személyesen, telefonon vagy e-mailen!