Testünk-lelkünk egészsége…

 Október hónapban több egészségügyi világnapot is ünnepelhetünk. Ezek a napok a mellrák elleni küzdelemre (október 1.), a látásra (október 15.), valamint a lelki egészség fontosságára (október 10.) hívják fel figyelmünket. A fent leírtak szellemében a DIMENZIÓ Egészségközpont várja minden új és visszatérő Pácienseit és azok hozzátartozóját. Tegyünk együtt az egészségért!
 
Ne feledje: MKB -Pannónia Egészségpénztári tagság esetén minden szolgáltatásunkból
20 % kedvezményt biztosítunk!
 

AKCIÓS AJÁNLATOK OKTÓBER HÓNAPBAN

  • Emlő ultrahang 30 %-os kedvezménnyel*
Az emlőrák korai kimutatására alkalmas mammográfiás vizsgálat 40éves kor felett javasolt a hölgyek számára. Erről a szűrővizsgálatról - a népegészségügyi kampányoknak köszönhetően - csaknem minden nő hallott már. Arról viszont csak jóval kevesebben, hogy negyvenéves kor alatt - a nőgyógyász által elvégzett, tapintásos vizsgálat mellett - az emlők ultrahangos vizsgálata az elsődleges vizsgálómódszer. Az ultrahangos vizsgálat alkalmankénti, szűrővizsgálati jelleggel történő igénybevétele tehát minden húsz év feletti hölgy számára javasolható.    
Október hónapban -30 %-os kedvezménnyel, 11. 900 Ft-ért biztosítjuk Önnek!

 
  • Kardiológia szűrés 30%-os kedvezménnyel*
A kardiológiai szűrés a szív eredetű betegségek időben történő felismerésére, valamint már kimutatott betegségek következményeinek, a szív állapotának megítélésére szolgál (pl. magas vérnyomás, szívzörej, ritmuszavar, korábbi szívinfarktus, szívműtét után). Különösen fontos szív-érrendszeri rizikófaktorok fennállása esetén: dohányzás, magas vérnyomás, kóros cukor és/vagy zsíranyagcsere, terhelő családi kórtörténe.
 
Előzze meg a komoly szív probléma kialakulását szűrésünkkel!
 Október hónapban -30 % kedvezménnyel veheti igénybe szűrésünket!
 
 

ISMERJE MEG A DIMENZIÓ EGÉSZSÉGKÖZPONT SZAKRENDELÉSEIT, SZOLGÁLTATÁSAIT!

  • Szemészeti vizsgálat az egészség családnak
Ideális lenne, ha már újszülöttkorban átesne mindenki élete első szemészeti vizsgálatán, mert számos elváltozás a szem elülső szegmentjének megtekintésével nem fedezhető fel, tehát sem a szülő, sem a gyermekorvos vagy a védőnő nem ismerheti fel, noha kezelésre lenne szükség (pl. veleszületett szürkehályog, szemfenéki elváltozások).
Szemészeti szakrendelésünkre a család minden tagját várjuk, szűrés vagy egyéb akut problémákkal kapcsolatban is!
 
  • Fogászati szűrés
Dr. Csathó Krisztina, a DIMENZIÓ Egészségközpont kihelyezett fogorvosa, 25 éves szakmai tapasztalattal a háta mögött, várja minden kedves Páciensét, legyen szó akár gyermekről, akár felnőttről. A rendelőt minden igénynek megfelelően, magas színvonalon alakították ki, hogy Önnek azösszes fogorvosi kezeléssel kapcsolatos szorongása elszálljon. Kizárólag kiváló minőségű alapanyagokat használ, a fő cél a fájdalommentesség, arra törekedve, hogy a Páciens mosolyogva hagyja el a fogásztati széket.
Bővebben a fogászati árakról és akciókról honlapunkon olvashat.
 
  • Lelki egészségünk érdekében- Pszichológia a DIMENZIÓ Egészségközpontban
A mai modern felfogásunk szerint a pszichológia az emberi gondolkozás, viselkedés és érzelmi élet összefüggéseit vizsgáló tudományterület. A pszichológiai ellátást nemcsak a mentális zavarral élők, hanem olyan egészséges, jól alkalmazkodó emberek is gyakran igénybe veszik, akik valamely életterületen jelentkező problémával szeretnének dolgozni, szeretnék önismeretüket elmélyíteni, viselkedésükben, emberi kapcsolataikban változásra vágynak. A lélektani munka segíthet az önismeret fejlesztésében, ezáltal életminőségünk javulhat, emberi kapcsolataink fejlődhetnek.
 
  • Inzulinrezisztencia szűrés
A vizsgálati csomagot olyan Pácienseinknek ajánljuk, akik túlsúlyosak, és emellett a következők bármelyike jelen van: családjukban előfordult cukorbetegség, magas a vérzsír-szintjük, kórelőzményben szerepel érbetegség, kevés fizikai aktivitást végeznek, vagy policisztás petefészek (PCO) szindrómájuk van. Mivel az inzulin rezisztencia visszafordítható állapot, így időben történő felismerése és kezelése kiemelten fontos. A szűrésről bővebben honlapunkon olvashat.

 
További információ és időpontkérés:
DIMENZIÓ Egészségközpont
1054 Budapest, Vécsey u. 3.
Tel: (36 1) 794-9179
e-mail: info@dimenzio.net
www.dimenzio.net
* Az akció 2018. 10. 08-tól 2018. 11. 05 -ig érvényes, és más kedvezménnyel nem vonható össze.