Tavaszi megújulás az egészségünk érdekében…

Óvja meg egészségét a tavaszi hónapokban is! A DIMENZIÓ Egészségközpont szakorvosai és munkatársai mindent megtesznek ennek érdekében. Lépjen Ön is , önmaga és családja egészsége érdekében, használja ki akcióinkat, és szakorvosi ellátásunkat!
 

AKCIÓS AJÁNLATOK MÁRCIUS HÓNAPBAN

  • D- vitamin szint mérés

A szervezet egészséges működéséhez számos vitaminra, nyomelemre van szükség. Az utóbbi években fokozott figyelmet kapott a D-vitamin szerepe, Az utóbbi évek kutatásai egyre inkább azt mutatják, hogy a D-vitamin szerepet játszik a szervezet immunfolyamataiban. Megfelelő mennyiség szükséges belőle ahhoz, hogy a veleszületett és a szerzett immnunitásban a sejtek funkcióját aktiválja, ilyen módon csökkentve a gyulladásos folyamatokat és az oxidatív stresszt - életkortól függetlenül.

Márciusi akciónk keretében 3900 Ft helyett 2700 FT-ért érhető el a D- vitamin szint meghatározás.

 

  • Érrendszeri (STROKE) szűrés

A szív- érrendszeri szűrést javasoljuk azoknak a Pácienseknek, akik elmúltak 40 évesek és/vagy panaszai vannak. Esetleg már diagnosztizált elváltozás, vagy a családban előfordult szív-érrendszeri megbetegedés.
Fokozott rizikó miatt azoknak, akinek magas vérrnyomása és/vagy cukorbetegsége van, magas vérzsír értékeik ismertek, illetve akik nagyon stresszes életet élnek.
Bővebb információt a szűrésről honlapunkon olvashat.

        Március hónapban 38 000 Ft helyett 26 600 FT-ért veheti igénybe stroke szűrésünket.

 TOVÁBBI AJÁNLATAINK

  • Visszérbetegség és érszűkület: szűrés,terápiás lehetőségek.

A vénák kóros kitágulása a hazai lakosság 20-30 % -át érinti. Kialakulásában öröklött tényezők, álló munkavégzés és az elhízás játszik vezető szerepet. A tágult visszerek rontják az érintett végtag vénás keringését. bokaoedema, végtagfájdalom, súlyos esetekben nehezen, vagy nem gyógyuló lábszárfekély, szövődményként mély vénás thrombozis és tüdőembolia is kialakulhat. A kezelés kezdetben konzervativ, de tartós fennállás, illetve a tágulatok növekedése esetén műtéti kezelés indokolt. A műtéti indikációt a részletes vizsgálat és UH diagnosztika támasztja alá. A visszérműtétek valamennyi típusát végezzük ( hagyományos és un. lézeres beavatkozások).
Az érszűkületes megbetegedés elsősorban 50 év feletti életkorban jelentkezik. Fontos a fenti korosztály időszakos szűrővizsgálata ( fizikalis vizsgálat, un. doppler index, UH- duplex scan ), amely rendelőnkben végezhető és positiv esetben részletes therápiás tervet állitunk fel. Ismertetésre kerülhetnek a műtéti és katheteres megoldási lehetőségek.
Dr. Mogán István érsebész szakorvosunk várja régi és új pácienseit.

  • Gasztroenterológiai szakrendelés

A gasztroenterológia az emésztőrendszerrel, illetve annak betegségeivel foglalkozó tudományág, mely a belgyógyászatból fejlődött ki. Ide tartoznak a nyelőcső, a gyomor, a vékony- és vastagbél, a máj, a hasnyálmirigy, az epehólyag- és epevezeték betegségei. A gasztroenterológus szakorvosok e betegségek felismerésével, a diagnózis felállításával és kezelésével foglalkoznak.

Ha bármilyen emésztőrendszeri problémával küzd, forduljon hozzánk és szakorvosainkhoz bizalommal! Ne várja meg a súlyosabb betegségek kialakulását!
 

  • Nőgyógyászati-endokrinológiai szakrendelés

A rendszeres nőgyógyászati vizsgálat minden nő életében kiemelkedően fontos jelentőséggel bír. Egészségközpontunkban teljes körű nőgyógyászati szűréssel, nőgyógyászati ultrahanggal, HPV tipizálással állunk kedves Pácienseink rendelkezésére. Nőgyógyász-endokrinológus szakorvosunk, dr. Jimenez Ortega Luis German péntek délelőtti rendelésén várja Önt szeretettel, legyen szó bármilyen problémáról.