Nyárzáró ajánlatok a DIMENZIÓ Egészségközponttól

A nyár utolsó hónapjában is várjuk régi és új pácienseinket! Szakítson egy órát , és törődjön önmagával, egészségével! Az egészség kincs, éppen ezért az egészségvédelem és annak megőrzése, az egészséges életmód egyre nagyobb hangsúlyt kap a mindennapokban. A megelőzés valóban életet ment! 
 

AKCIÓS AJÁNLATOK augusztus HÓNAPBAN

  • Melanoma szűrés
Megszámlálhatatlanul sok anyajegye van? Mindegyiknek más és más a formája, a színe? Kiemelkedik a bőrből, vastagodik, nő, göbössé válik?
 
Vegye igénybe akciós melanoma szűrésünket, -30 % kedvezménnyel.*
(15 000 Ft helyett 10 500 Ft)

 
A melanoma szűrés nem fáj, nem tart órákig, viszont életet menthet! Mikor járt utoljára bőrgyógyásznál? Ha a válasza, több, mint 1 éve, akkor itt az ideje újra elmenni egy teljes testen történő anyajegy szűrésre! A bőrgyógyászati konzultáció során lehetősége nyílik arra, hogy a teste teljes felületét megvizsgáltassa bőrgyógyász szakorvosunkkal.

  • DIMENZIÓ Rutin labor vizsgálat
Augusztusi akciónk keretében 4000 Ft-ét igényelheti rutin laborvizsgálati csomagunkat.
 
A leggyakrabban végzett, alapvető szervi működésekről informáló vérvételi vizsgálatokat rutin laborvizsgálatként szoktuk említeni, mely az alábbi vizsgálatokat jelenti: vérkép, süllyedés, májfunkciós vizsgálatok, vesefunkciós vizsgálatok, éhgyomri vércukor, ionok, vérzsírok, vizeletvizsgálat.  Felhívjuk figyelmét, hogy minden vérvétel után vérvételi díjat számolunk fel (500 Ft), mely az akciónak nem része.
 

TOVÁBBI AJÁNLATAINK

 
  • Pszichológiai szakrendelés
A mai modern felfogásunk szerint a pszichológia az emberi gondolkozás, viselkedés és érzelmi élet összefüggéseit vizsgáló tudományterület. A pszichológiai ellátást nemcsak a mentális zavarral élők, hanem olyan egészséges, jól alkalmazkodó emberek is gyakran igénybe veszik, akik valamely életterületen jelentkező problémával szeretnének dolgozni, szeretnék önismeretüket elmélyíteni, viselkedésükben, emberi kapcsolataikban változásra vágynak. A lélektani munka segíthet az önismeret fejlesztésében, ezáltal életminőségünk javulhat, emberi kapcsolataink fejlődhetnek.
 
  • Pajzsmirigy ultrahang
A vizsgálat során képet alkotunk a pajzsmirigy egészének állapotáról: a mirigyállomány nagyságáról, felépítéséről (homogén, vagy göbös jellegéről), esetleges gyulladás fennállásáról. Felvilágosítást kapunk a tapintással nem észlelhető körülhatárolt területek természetéről, folyadék tartalmú (cysta), vagy szöveti szaporulatokról. Bővebben a pajzsmirigy ultrahangról és egyéb ultrahang vizsgálatainkról honlapunkon olvashat.
 
  • Fogászat
Egy jó fogorvos nagy kincs, azonban megtalálni számunkra a kedvező személyt, fogászati rendelőt nem egyszerű feladat.  Életünkben a fogászati beavatkozások hosszú távú befektetések, amelyek alapvetően befolyásolják egészségünket és életminőségünket.
Dr. Csathó Krisztina gyermek és felnőtt szakorvos, külső helyszínen, 7. kerületi rendelője magas színvonalú szolgáltatásokkal várja minden új Páciensét! Bejelentkezni a 06-20 / 9793-361-es telefonszámon lehetséges!
 
 
További információ és időpontkérés:
DIMENZIÓ Egészségközpont
1054 Budapest, Vécsey u. 3.
Tel: (36 1) 794-9179
e-mail: info@dimenzio.net
www.dimenzio.net
 
* Az akció 2017. 08. 07-től  2017.09.04 -ig érvényes, és más kedvezménnyel nem vonható össze.