Egészségvédelem felsőfokon a DIMENZIÓ Egészségközpontban

Egészségközpontunk fókuszában az egészség, mint legfőbb érték áll, s mint ilyen, minden korosztály számára kiemelt fontossággal bír. Mindez érdekében szakorvosaink és  munkatársaink elkötelezettek és elhivatottak a betegségek megelőzésében, az egészségfejlesztés területén.
Nagy örömünkre szolgálna, ha velünk közösen venne részt Ön is ebben az örök érvényű munkába!


AKCIÓK október HÓNAPBAN

  • Fül-orr-gégészeti szakvizsgálat 30% kedvezménnyel*
Október hónapban -30 % -os kedvezménnyel veheti igénybe fül-orr-gégészeti szakrendelésünk vizsgálatait.
 
Ha felső légúti megbetegedés vagy elváltozás keseríti meg hétköznapjait (nátha, arcüreggyulladás, orrvérzés, orrpolip, horkolás, garat és gégegyulladás, rekedtség, középfülgyulladás), érdemes ellátogatnia fül-orr-gégészeti rendelésünkre. Amennyiben további diagnosztikai vizsgálatra van szüksége (CT, MR), Munkatársaink megszervezik Önnek. Szakorvosunk készséggel áll Ön és egész családja rendelkezésére.
 
  • Ingyenes fogászati szűrővizsgálat és fogkő eltávolítás*

A fogászati szűrővizsgálat és tanácsadás ingyenes, havi akciónk keretében két fogtömés után ingyenes fogkő eltávolítást kapnak Pácienseink!
 
 Dr. Csathó Krisztina gyermek és felnőtt szakorvos, külső helyszínen. VII. kerületi rendelője magas színvonalú szolgáltatásokkal várja minden új Páciensét!
 
Bejelentkezni a 06-20 / 9793-361-es telefonszámon lehetséges!
 

ISMERJE MEG A DIMENZIÓ EGÉSZSÉGKÖZPONT SZAKRENDELÉSEIT, SZOLGÁLTATÁSAIT!

  • Érsebészeti - angiológiai szakrendelés
Érsebészeti szakrendelésre azokat Pácienseket várjuk –beutaló nélkül- akiknek valamilyen érbetegséggel (alsó végtagi panaszok, visszértágulat) kapcsolatos panasza van. De azoknak is ez a terület ajánlott, akiknek családjában halmozottan nagy a keringési betegségek kockázata és szűrővizsgálaton szeretnének részt venni, vagy öröklött hajlam nélkül csupán vigyáznak az egészségükre és tudni szeretnék, milyen állapotban vannak az ereik.
 
  • Laktóz genetikai vizsgálat
A tejcukor-érzékenység (laktóz intolerancia) a hazai lakosság kb. egyharmadát érinti. A tejcukor lebontását a laktáz enzim végzi. A tejcukor-érzékenység veleszületett, öröklődő volta kimutatható, ezért ma már egy egyszerű vérből kiderülhet a tejcukor érzékenység.
A vizsgálat különösen indokolt, ha tejtermék fogyasztása után gyomor- bélrendszeri tünetek (görcsök, puffadás, hasmenés) jelentkeznek. A vizsgálat ára 6000 Ft, mely nem foglalja magában a vérvételi díjat! (500 Ft)
 
  • Urológiai szakrendelés
A prosztatarák a férfiak második leggyakoribb daganata, a hólyagrák 4.-5. helyen áll a sorban. Növekszik a vesedaganatos betegek száma is. A prosztata-és egyéb húgyúti problémákkal mindenképpen érdemes időben urológushoz fordulni!
Dr. Kisbenedek László urológusunk várja minden régi és új Páciensét komplex urológiai vizsgálattal. Az Egészségközpontban lehetősége van PSA vizsgálatra is, ami a szűrés szerves részét képzi.


További információ és időpontkérés:
DIMENZIÓ Egészségközpont
1054 Budapest, Vécsey u. 3.
Tel: (36 1) 794-9179
e-mail: info@dimenzio.net
www.dimenzio.net
* Az akció 2017. 10. 09-től  2017.11.06 -ig érvényes, és más kedvezménnyel nem vonható össze.