Hűsítő ajánlatok a DIMENZIÓ Egészségközpontól

Nyáron, a szabadságolások ideje alatt is várjuk régi és új pácienseinket! Szakrendeléseink, sok színű, minden szervrendszert érintő, speciális szűréseink széles skálája áll az Ön rendelkezésére. Törődjön önmagával, egészésgével, mert teste meghálálja azt!

AKCIÓ – Kedvezményes fülmosás*

Június hónapban kedvezményes áron veheti igénybe fülmosás szolgáltatásunkat.
6000 Ft helyett 4000 Ft
A fülmosást fül-orr-gégészünk, Dr. Tóth András végzi, előzetes előkészület nem szükséges. A fülmosásnak a szakvizsgálat nem része.

AKCIÓ – D- vitamin szintmérés*

A szervezet egészséges működéséhez számos vitaminra, nyomelemre van szükség. Az utóbbi években fokozott figyelmet kapott a D-vitamin szerepe, Az utóbbi évek kutatásai egyre inkább azt mutatják, hogy a D-vitamin szerepet játszik a szervezet immunfolyamataiban. Megfelelő mennyiség szükséges belőle ahhoz, hogy a veleszületett és a szerzett immnunitásban a sejtek funkcióját aktiválja, ilyen módon csökkentve a gyulladásos folyamatokat és az oxidatív stresszt - életkortól függetlenül.
 
Júniusi akciónk keretében 3900 Ft helyett 2700 FT-ért érhető el a D- vitamin szint meghatározás.
 

Fogászat-  Ingyenes fogászati szűrővizsgálat és fogkő eltávolítás*

A fogászati szűrővizsgálat továbbra is ingyenes, június hónapban két fogtömés után ingyenes fogkő eltávolítást kapnak Pácienseink!
 
Dr. Csathó Krisztina gyermek és felnőtt szakorvos, külső helyszínen, 7. kerületi rendelője magas színvonalú szolgáltatásokkal várja minden új Páciensét! Bejelentkezni a 06-20 / 9793-361-es telefonszámon lehetséges!
 

Szemészeti szűrővizsgálatok

A szemészeti vizsgálatok elsődleges célja a szem állapotának, szakorvos által történő felmérése olyan panaszmentes időszakban, amikor esetleg észrevétlen módon valamely kóros, a látást rontó folyamat elkezdődhet. Ezek a kóros, a látást későbbiekben rontó folyamatok számos esetben megelőzhetőek vagy kifejlődésük a korai szakban megállítható. A vizsgálat kiterjed a szemnyomás mérésre, látás vizsgálatra, szemfenék vizsgálatra valamint a látóidegek vizsgálatára is.
 

Visszérbetegség megelőzése és kezelése

A vénák kóros kitágulása, elsősorban alkati megbetegedés. Kialakulásában az állandó megterhelés, az álló foglalkozás mellett az öröklött hajlam is nagy szerepet játszik. A visszér rontja az érintett végtag vérkeringését, súlyos esetekben szövődményként trombózis következhet be. Az érbetegségek legnagyobb része gyógyítható, vagy legalább az állapot romlása megállítható, lassítható gyógyszeres, katéteres és/vagy műtéti kezeléssel. Az érbetegség gyakorta hosszantartó, tartós kezelést igénylő megbetegedés.
Dr. Mogán István, angiológus szakorvosunk várja régi és új Pácienseit!

 
* Az akció 2017. 06. 05-től  2017.07.03 -ig érvényes, és más kedvezménnyel nem vonható össze.